Με τον γιο του ήρωα Καραθανάση συναντήθηκε ο Μητσοτάκης

Τι έγραψε στο facebook για την συνάντηση ο πρόεδρος της ΝΔ

Με τον γιο του ήρωα  Καραθανάση συναντήθηκε ο Μητσοτάκης

Με τον γιο του ήρωα των Ιμίων Χριστόδουλου Καραθανάση, ενός εκ των τριών μελών του πληρώματος του μοιραίου ελικοπτέρου που κατέπεσε στην θαλάσσια περιοχή των βραχονησίδων το 1996,  συναντήθηκε σήμερα  ο  πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Έγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ σε ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο   facebook, όπου ανέβασε και την φωτογραφία από την συνάντηση:           

«Αυτός είναι ο Γιάννης Καραθανάσης, ο 22χρονος γιος του ήρωα των Ιμίων υποπλοίαρχου Χριστόδουλου Καραθανάση. Είναι πολύ περήφανος για τον πατέρα του, όμως κι εκείνος θα ήταν πολύ περήφανος σήμερα για τον γιο του.

Ο Γιάννης είναι ένα παιδί που έχει το θάρρος της γνώμης του, που δεν φοβάται να πει αλήθειες. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι έχει το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Σήμερα σπουδάζει στην αρχιτεκτονική, στο Πολυτεχνείο. Έχει όρεξη να δουλέψει, να δημιουργήσει, να προσφέρει με όποιον τρόπο μπορεί. Όσο ψηλά κρατά τη γαλανόλευκη, τόσο ψηλά θέτει και τους στόχους του για να συνεχίσει να κάνει περήφανο τον πατέρα του.

Στη συζήτηση που είχαμε μου είπε ένα πράγμα που θα κρατήσω για πάντα. “Πατριώτης είναι αυτός που θυσιάζεται για την Ελλάδα, αλλά πατριώτης είναι και αυτός που παλεύει για να ζήσει η νέα γενιά σε μια καλύτερη χώρα”».

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top