Θεοδωράκης: Είμαστε μπροστά σε μία κυβερνητική επέλαση στα ΜΜΕ!

«Ποιός θα βάλει τα λεφτά στον ΔΟΛ;»

«Η κυβέρνηση περνάει σε άλλη πίστα» είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης με αφορμή τις εξελίξεις στον ΔΟΛ, μιλώντας στην προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για το αγροτικό.

«Μετά από τις προσπάθειες συνεννόησης με την διαπλοκή, μετά από πολλά γεύματα, πολλούς καφέδες με καναλάρχες, εκδότες, εργολάβους, με επίδοξους  καναλάρχες μιντιάρχες, με ιδιοκτήτες βοσκοτόπων, αποφάσισε να πάρει την υπόθεση στα χέρια της. Αναλαμβάνει η ίδια πλέον τους δημοσιογραφικούς ομίλους. Η επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ ανατέθηκε ήδη στον κ. Μουλόπουλο, έμπιστο του κ. Τσίπρα και πρόεδρο του ΔΣ της Αυγής» είπε ο πρόεδρος του Ποταμιού.

«Ο κ. Τσίπρας λέει “δεν είναι αυτό που νομίζετε”. Ε, βέβαια! Άλλωστε είναι σύνηθες ένα κυβερνητικό κόμμα να αναλαμβάνει να λύσει τα διαρθρωτικά και οικονομικά προβλήματα ενός δημοσιογραφικού συγκροτήματος. Έχει συμβεί στη Ρωσία, στην Τουρκία, στη Βόρεια Κορέα, στη Βενεζουέλα... Σε όλες τις χώρες-πρότυπο» πρόσθεσε ο κ. Θεοδωράκης για να προσθέσει πως «είναι φανερό ότι είμαστε μπροστά σε μία κυβερνητική επέλαση στα ΜΜΕ».

Παράλληλα, αναρωτήθηκε «ποιος θα βάλει τα λεφτά στο ΔΟΛ» και «αν έχει κρυφή περιουσία ο κ. Μουλόπουλος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top