Διάψευση Μαξίμου για διαφωνίες με την Λευκωσία σχετικά με το Κυπριακό!

'' Τα δημοσιεύματα στερούνται σοβαρότητας και αξιοπιστίας''

 Διάψευση Μαξίμου για διαφωνίες  με την Λευκωσία σχετικά με το  Κυπριακό!

Διαψεύδει το Μέγαρο Μαξίμου δημοσιεύματα για διαφωνίες Αθήνας και Λευκωσίας, για τους χειρισμούς στο Κυπριακό, με αφορμή τη συνάντηση των εμπειρογνωμόνων την ερχόμενη Τετάρτη και το δεύτερο γύρο της διεθνούς διάσκεψης στις 23 Ιανουαρίου.

«Για άλλη μια φορά, δημοσιεύματα που παρουσιάζουν υποτιθέμενη διάσταση απόψεων ανάμεσα σε Αθήνα και Λευκωσία ή ερμηνεύουν ως ανελαστική τη στάση της ελληνικής πλευράς, στερούνται σοβαρότητας και αξιοπιστίας», σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Σημειώνει επίσης ότι "ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι σε διαρκή συνεννόηση και στηρίζει τις προσπάθειες του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, για δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, στη βάση των Αποφάσεων του ΟΗΕ, χωρίς εγγυήσεις και κατοχικά στρατεύματα, προς όφελος του συνόλου του Κυπριακού λαού".

Επιπλέον το Μέγαρο Μαξίμου με την ίδια ανακοίνωση, δείχνει να στηρίζει το Νίκο Κοτζιά: Όπως σημειώνει, "ο υπουργός Εξωτερικών υλοποιεί με επιτυχία, στο πεδίο της διαπραγμάτευσης, τη στρατηγική που έχει αποφασίσει η ελληνική κυβέρνηση".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top