Σβίγκου: ΝΔ δεν λες κουβέντα κατά των δανειστών και των όσων ζητάνε!

Κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «κινδυνολογεί» και «βγάζει πράγματα από το μυαλό της»

Σβίγκου: ΝΔ δεν λες κουβέντα κατά των δανειστών και των όσων ζητάνε!

Επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε η  εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ  Ράνια Σβίγκου, σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1 FM» με αφορμή χθεσινό non paper της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη φορολογία, ενώ  την κατηγόρησε ότι  «κινδυνολογεί» και «βγάζει πράγματα από το μυαλό της».

Χαρακτήρισε επίσης την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης «μια στάση, με δυο λόγια, καθ’ όλα υποκριτική, τη στιγμή που δεν βλέπει τι συντελείται στη χώρα και ποιες είναι οι πιέσεις που ασκούνται στη χώρα, ποιες πιέσεις ασκήθηκαν και την προηγούμενη περίοδο και ποιες είναι οι πιέσεις που ασκούνται για την επόμενη περίοδο».

Αλλά και για τη διαπραγμάτευση όσον αφορά το παρελθόν,  υποστήριξε ότι «ζητούσε να υπογράψουμε πολύ χειρότερα πράγματα», ενώ για το παρόν ανέφερε ότι «δεν υπάρχει βέβαια καμία κουβέντα από την πλευρά της ΝΔ για τις νέες απαιτήσεις από την πλευρά των δανειστών για ακόμα περισσότερη λιτότητα».

Για τους νέους έμμεσους φόρους, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η συμφωνία του Αυγούστου» -συμφωνία που επήλθε μέσα από εκβιασμούς και τη στιγμή, μάλιστα, που τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης έλεγαν στον ΣΥΡΙΖΑ να υπογράψει ό, τι χαρτί του δοθεί», αλλά παραδέχθηκε ότι «ήταν μια δύσκολη συμφωνία, ειδικά στο φορολογικό κομμάτι και τους έμμεσους φόρους» και ότι «οι επιβαρύνσεις για τους πολίτες είναι δεδομένες».

Όπως πρόσθεσε, «γίνονται αργά αλλά σταθερά βήματα αλλαγής σελίδας, έτσι ώστε οι πολίτες να δουν τα οφέλη και της ανάπτυξης και της μείωσης της ανεργίας». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top