Ο Πάγκαλος στη Σταμάτη για το… άσθμα που θέλει να πάθει ο Τσίπρας και την ψήφο του στη ΝΔ

«Εκρηκτική» συνέντευξη και για το εσώρουχό του που έστειλε στους «Ράδιο Αρβύλα»

Ο Πάγκαλος στη Σταμάτη για το…  άσθμα που θέλει να πάθει ο Τσίπρας και την ψήφο του στη ΝΔ

«Θα ήθελα ο Αλέξης Τσίπρας να πάθει... άσθμα κάποτε. Να καταλάβει δηλαδή ότι δεν είναι δυνατόν συστηματικά και συνεχώς να λέει ψέματα» δήλωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος  στη Σάσα Σταμάτη, την οποία  υποδέχθηκε με τις εκκεντρικές παντόφλες του στο πολιτικό του γραφείο στο Κολωνάκι, για την συνέντευξή του στην εφημερίδα Παραπολιτικά.  

Ο πρώην υπουργός, ο οποίος αναγνώρισε ότι ήταν λάθος που είχε πει σε δημοσιογράφο «δεν γ@@ιέσαι πρωί-πρωί» έξω από την Βουλή, ανέφερε συγκεκριμένα για τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο «στόλισε» κανονικότατα, αλλά όχι με ύβρεις ευτυχώς:       

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτού του είδους ο άνθρωπος. Ένας άνθρωπος που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του, έχει αβυσσαλέα ματαιοδοξία και ψεύδεται με την ευκολία που αναπνέει, δεν με ενδιαφέρει. Όλοι αναπνέουμε και δεν το προσέχουμε συνήθως. Αν αρχίσεις και προσέχεις πώς αναπνέεις, παθαίνεις άσθμα συνήθως. Αυτός θα ήθελα να πάθει… άσθμα κάποτε. Να καταλάβει δηλαδή ότι δεν είναι δυνατόν συστηματικά και συνεχώς να λέει ψέματα. Πρέπει κάποτε να δοθεί ένα σκληρό μάθημα σε αυτό το κακομαθημένο παιδί. Αφού είμαστε στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εσύ πας και κουνάς τον πισινό σου και κάνεις τον καλό στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τι δουλειά έχεις στην κηδεία του Κάστρο, που ήταν ένας κομμουνιστής δικτάτωρ;».

Όσον αφορά την ψήφο του στις επόμενες εκλογές, αναφέρει:   

«Εγώ θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία, όπως ψήφισα και τις προηγούμενες φορές. Εδώ έχουμε ένα πολιτειακό θέμα. Αν θα έχουμε μια οικονομία ελεύθερη και μια κοινωνία ελεύθερη, όπως αποφάσισε μετά το τέλος του Εμφύλιου Πολέμου ο ελληνικός λαός κατά πλειοψηφία, ή κομμουνιστική δικτατορία, μετά το τέλος του κομμουνισμού, γιατί δεν ξέρω και τι είδους κομμουνισμό θέλουν να κάνουν αυτά τα παιδιά. Το άλλο ερώτημα είναι ποιος είναι χειρότερος: ο Βαγγέλης Βενιζέλος ή η Φώφη Γεννηματά; Δεν με ενδιαφέρει αυτό το ερώτημα».

Ο Θ.Πάγκαλος  επισημαίνει ότι  δεν εχει καμία σχέση σήμερα με το  ΠΑΣΟΚ και διαμηνύει ότι δεν απαντά στα σχόλιά τους.

Για τον αν τον ενοχλεί  που κάποιοι ασχολούνται με τα κιλά του «και όχι με τα μυαλά του», όπως ανέφερε η Σ. Σταμάτη, δήλωσε:  

«Όχι, δεν με ενοχλεί, είναι αληθές αυτό. Με ενοχλεί όταν οι άνθρωποι που θεωρούν τον εαυτό τους έξυπνο ασχολούνται με αυτά». 

Μίλησε όμως και για το...  εσώρουχό του που είχε στείλει στους «Ράδιο Αρβύλα»: «Κάποτε είχαν εμφανίσει ένα σώβρακο με δύο μέτρα περίπου φάρδος και έλεγαν ότι "αυτό είναι το σώβρακο του Πάγκαλου, ο οποίος το έχει κάνει ειδική παραγγελία". Κατόπιν αυτού, τους έστειλα ένα σώβρακό μου, πλυμένο και καθαρό, μεταχειρισμένο όμως, και είπα: “Αυτό είναι το σώβρακό μου. Λυπάμαι που σας απογοητεύω, αλλά ό,τι διαθέτω μπορώ και το βάζω μέσα εδώ και δεν μου χρειάζεται αυτό που δείξατε”»!    

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top