Το ταξίδι του Τσίπρα στην Κούβα άναψε φωτιές στο πολιτικό σκηνικό

Πώς το σχολίασαν ΝΔ, Ποτάμι, Χρυσή Αυγή

​Ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι ο μόνος ευρωπαίος ηγέτης που ταξίδεψε στην Κούβα για την κηδεία του Φιντέλ Κάστρο και εντός σύνορων το ταξίδι του προκάλεσε πολιτική αντιπαράθεση!
"Πάει 4 ημέρες εκδρομή να τιμήσει ένα δικτότορα...δεν έχει καταλάβει που βρίσκεται" σχολίασε στο STAR o βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Σκρέκας.
"Αναφέρεστε σε σκληρούς χαρακτηρισμούς όταν λέτε για εκδρομή του πρωθυπουργού, για δικτάτορα...απαράδεκτα είναι αυτά" απάντησε ο Χρήστος Μπιγιάλας, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
"Είναι στην Αβάνα για να πουλήσει επανάσταση..να μας πει ότι είναι υπέρ της επανάστασης των λαών μέχρι την τελική νίκη" είπε από το βήμα της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής τόνισε: "Πάει να κλάψει πάνω στη σωρό ενός κομμουνιστή δικτάτορα, τρίζουν τα κόκκαλα του πραγματικού επαναστάση Τσε Γκεβάρα"
"Παιδικά όνειρα είναι αυτά. Δεν αλλάζουν εύκολα. Δεν θα με ένοιαζε αν πήγαινε ο Πρωθυπουργός στην Κούβα ή όπου έπρεπε να αποτίσει φόρο τιμής. Αυτό που με νοιάζει είναι ότι αυτό συνδυάζεται με απουσία από την πραγματικότητα" σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top