Έβαλε τα κλάματα ο Λεβέντης στη Βουλή!

Για ποιο λόγο συγκινήθηκε στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ένωσης Κεντρώων

Τα κλάματα έβαλε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του, σήμερα το μεσημέρι στη Βουλή!


Αιτία μια εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων στο Κερατσίνι, την Κυριακή που πέρασε, για το Ολοκαύτωμα του Αρκαδίου στην Κρήτη.


«Δεν αμφιβάλλω για τη γενναιότητα των Ελλήνων ότι ανά πάσα στιγμή θα μπορούσαμε να δώσουμε τη ζωή μας όλοι για την Ελλάδα» είπε με τρεμάμενη φωνή και καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές του.


Όπως πρόσθεσε, σε περισσότερο ψύχραιμο τόνο ο κ. Λεβέντης, «το μήνυμα όμως του Αρκαδίου είναι να φτιάξουμε μια Ελλάδα ισχυρή, να φτιάξουμε μια Ελλάδα της Ευρώπης, των μεταρρυθμίσεων».


Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων συγκινείται μιλώντας στους βουλευτές του. Στο πιο πρόσφατο αντίστοιχο περιστατικό, στις 19/7/2016, σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας και πάλι, δεν έκρυψε την συγκίνησή του αναφερόμενος τότε στα σενάρια συνεργασίας με την κυβέρνηση και λέγοντας: «Δεν είμαστε δεκανίκια του ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top