Στουρνάρας προς εργαζόμενους ΕΡΤ: Αποζημιώσεις όταν φύγετε από το κτίριο!

Δόθηκαν ήδη δύο μισθοί στους υπαλλήλους αορίστου χρόνου

Στουρνάρας προς εργαζόμενους ΕΡΤ: Αποζημιώσεις όταν φύγετε από το κτίριο!

Να φύγουν από το κτίριο της ΕΡΤ ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αποζημίωσης τους κάλεσε τους εργαζόμενους της δημόσιας τηλεόρασης ο Γιάννης Στουρνάρας.

«Η συνολική αποζημίωση θα καταβληθεί όταν θα μπορούμε να μπούμε στην ΕΡΤ και να πάρουμε τα στοιχεία» τόνισε ο υπουργός Οικονομικών μιλώντας στη Βουλή.

Βέβαια, ούτε λόγος τώρα για εκκένωση του κτιρίου αφού μετά θα γινόταν πλιάτσικο στις αφύλακτες εγκαταστάσεις της ΕΡΤ. Ο υπουργός Οικονομικών χρησιμοποίησε διαφορετική ορολογία κάνοντας λόγο για πρόσβαση που θα αποκτήσει το Δημόσιο στο κτίριο και τα αρχεία των εργαζομένων.

Σύμφωνα με τον κ. Στουρνάρα, ήδη καταβλήθηκαν δύο μισθοί στους εργαζόμενους αορίστου χρόνου ως πρώτη δόση της συνολικής αποζημίωσης που θα δοθεί στους εργαζόμενους της ΕΡΤ.

Τέλος, σχολιάζοντας τις τροπολογίες που κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, ο υπουργός Οικονομικών επεσήμανε ότι οι κυβερνητικοί εταίροι έχουν προσδιορίσει συγκεκριμένο πλαίσιο λειτουργίας για τη μεταβατική λειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης αλλά και για το νέο φορέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top