Α. Τσίπρας: «Ο κόσμος να μείνει έξω από το Ραδιομέγαρο»

Παρέμβαση στην ΕΡΤ

Ο Αλέξης Τσίπρας στάθηκε στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΡΤ, κάνοντας παρέμβαση αργά τη νύχτα στο έκτακτο πρόγραμμα της ΕΡΤ, -που μεταδίδεται διαδικτυακά και βρίσκεται σε εξέλιξη- λέγοντας πως το κλείσιμό είναι «πλήγμα στη Δημοκρατία».

Ο κόσμος βλέπει στα δικά σας πρόσωπα το δικό του μέλλον, είπε ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ προς τ��υς εργαζομένους. Είμαι εδώ από την ανάγκη ως απλός πολίτης να συμπαρασταθώ και να βρεθώ δίπλα με άλλους ανθρώπους που έχουν δώσει ισχυρό παρών», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο να μείνει έξω από το χώρο του Ραδιομεγάρου.

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε νωρίτερα το βράδυ με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, και όπως είπε, «είναι και ο ίδιος προβληματισμένος».

Οι δύο άνδρες θα συναντηθούν στο Προεδρικό Μέγαρο σήμερα, το μεσημέρι. Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι εξήγησε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι έχει υπογράψει πράξη νομοθετικού περιεχομένου που δεν έχει τη δεδηλωμένη, άρα είναι παράνομη.

Τη στιγμή της παρέμβασής του, οι παρουσιαστές τον ενημέρωσαν ότι δόθηκε εντολή από τον πρόεδρο της ΕΡΤ να εκκενωθεί το Ραδιομέγαρο αλλιώς θα κινηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται από το νόμο για τους καταληψίες. «Είμαι γνωστός καταληψίας», είπε χαμογελώντας ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top