Tέλη κυκλοφορίας: Δίμηνη παράταση για την πληρωμή τους

Πότε εκπνέει η νέα προθεσμία για τα τέλη κυκλοφορίας 2024  

Δύο μήνες παράταση στην καταληκτική προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας Ι.Χ δόθηκε και για φέτος. Η αρχική προθεσμία έληγε στις 29 Δεκεμβρίου 2023 αλλά  μετατίθεται για τις 29 Φεβρουαρίου 2024. 

Το σχέδιο πάντως για κλιμακωτά πρόστιμα σε όσους πληρώνουν εκπρόθεσμα τα τέλη κυκλοφορίας μετατίθεται  για το 2025. Στην περίπτωση αυτή όσο νωρίτερα θα γίνει η εκπρόθεσμη πληρωμή, τόσο μικρότερη θα είναι η προσαύξηση στα τέλη κυκλοφορίας. 

Τέλη κυκλοφορίας: Απίστευτη γκάφα με διαρροή προσωπικών δεδομένων  

Η εξόφληση των τελών κυκλοφορίας γίνεται με ψηφιακό τρόπο μέσω της ΑΑΔΕ, με κωδικούς taxisnet ή και χωρίς με τη συμπλήρωση του ΑΦΜ και του αριθμού κυκλοφορίας του οχήματος.

Τέλη κυκλοφορίας: Πώς μπορείτα να τα πληρώσετε 

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων μπορούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας μέσω της πλατφόρμας myCar της ΑΑΔΕ με 3 τρόπους, αφού προηγουμένως εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο. 

Τέλη κυκλοφορίας: Ο νέος τρόπος καταβολής των χρημάτων 

Συγκεκριμένα μπορούν:

Τέλη κυκλοφορίας 2023: Άνοιξε η πλατφόρμα για τέλη με τον μήνα

1.Να επισκεφθούν ένα μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών και να σκανάρουν το QR code του ειδοποιητηρίου τους, ακολουθώντας τις οδηγίες στην οθόνη.

2. Να μπουν στην εφαρμογή της τράπεζάς τους (e-banking) και να πληρώσουν χρησιμοποιώντας τον 23ψήφιο κωδικό RF που αναγράφεται στο ειδοποιητήριο.

3. Να επισκεφτούν κατάστημα τράπεζας ή ΕΛΤΑ και να πληρώσουν στο ταμείο επιδεικνύοντας το ειδοποιητήριο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top