Επίδομα θέρμανσης: Έρχονται οι επόμενες πληρωμές έως 1.600 ευρώ

Η διορία για να αγοράσετε πετρέλαιο – Τα ποσά και οι δικαιούχοι

Επίδομα θέρμανσης: Μέχρι και το πέρας της προθεσμίας, δηλαδή την 13η Ιανουαρίου, πάνω από 1,2 εκατ. νοικοκυριά υπέβαλαν αίτηση στην εφαρμογή MyΘέρμανση, ζητώντας να λάβουν το επίδομα / Βίντεο: Mega

Λιγότερο από μία εβδομάδα περιθώριο έχουν όσοι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης θέλουν να προλάβουν τις πληρωμές του Φεβρουαρίου.

Η επόμενη δόση για το επίδομα θέρμανσης θα δοθεί στις 28 Φεβρουαρίου και θα αφορά αγορές πετρελαίου που θα έχουν τιμολογηθεί έως τις 31 Ιανουαρίου 2023. Προϋπόθεση είναι να έχουν καταχωρηθεί τα απαιτούμενα στοιχεία για την αγορά έως τις 15 Φεβρουαρίου.

Επίδομα θέρμανσης: Τα λάθη στις αιτήσεις που «έκαψαν» τους δικαιούχους

Η τελευταία δόση είναι προγραμματισμένη για τις 28 Απριλίου και θα δοθεί για τις αγορές που θα τιμολογηθούν έως τις 31 Μαρτίου. Σε αυτή την περίπτωση η καταχώρηση των απαιτούμενων στοιχείων για την αγορά πρέπει να γίνει έως και τις 15 Απριλίου.

Φυσικό αέριο: Υψηλές προσδοκίες για κοίτασμα – μαμούθ στην Κρήτη

Για το φυσικό αέριο, αντίστοιχα, τα δικαιολογητικά θα καταχωρούνται έως τις 31 Μαΐου 2023 για την περίοδο 01/10/2022 έως 31/03/2023 με ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού πληρωμής έως τις 16 Μαΐου 2023 και το αντίστοιχο ποσό επιδόματος θα καταβάλλεται έως τις 15 Ιουνίου 2023.

Το «κόλπο» με το 50ευρο για να κάνετε οικονομία

Τα ποσά και οι δικαιούχοι

Ο συνολικός αριθμός των δικαιούχων, που θα εισπράξουν το επίδομα θέρμανσης, θα ξεπεράσει τα 1,2 εκατομμύρια.

Θέρμανση: Τι μας συμφέρει περισσότερο για τον Φεβρουάριο - Παραδείγματα

 

Το επίδομα θέρμανσης κυμαίνεται από 100 ευρώ έως 800 ευρώ, με προσαύξηση στα 1.000 ευρώ για κατοίκους περιοχών με πολύ κρύο.

 

«Ξεπαγώνουν» οι τριετίες: Τι σημαίνει αυτό για τους μισθούς

Για νέους δικαιούχους και όσους εγκαταλείψουν το φυσικό αέριο το επίδομα διπλασιάζεται έως και τα 1.600 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top