Τιμές καυσίμων: Νέα μείωση μέχρι τα Χριστούγεννα 

Αύξηση στη ζήτηση αλλά και στις μετακινήσεις έφερε η πτώση στις τιμές     

Αύξηση στη ζήτηση στα πρατήρια υγρών καυσίμων αλλά και στις μετακινήσεις με το αυτοκίνητο έφερε η μείωση στην τιμή τους στη χώρα μας λίγο πριν τις εορταστικές εκδρομές.

Τιμή καυσίμων: Πέφτει διεθνώς αλλά η φορολογία την κρατά ψηλά στην Ελλάδα 

Μείωση 8-10 λεπτά στο λίτρο στις τιμές των καυσίμων 

Τα 8-10 λεπτά φτάνει η μείωση στην τιμή του πετρελαίου κίνησης και της αμόλυβδης βενζίνης το τελευταίο δεκαήμερο.... 

«Εκεί που έρχονταν 300 αυτοκίνητα, τις τελευταίες μέρες έρχονται 400» δηλώνει στην κάμερα του Star υπάλληλος πρατηρίου υγρών καυσίμων.

 Πιο ακριβή βενζίνη και από τη Σουηδία έχει η Ελλάδα λόγω φόρων! 

Όπως δηλώνει ο Νίκος Παπαγεωργίου, πρόεδρος των πρατηριούχων Αττικής, νέες  μειώσεις στην τιμή της αντλίας αναμένεται να δουν οι καταναλωτές. Μάλιστα οι χαμηλότερες θα έρθουν μέσα στις γιορτές. 


Γαλλία: επίδομα καυσίμων 100 ευρώ για τις μετακινήσεις με αυτοκίνητο

Στη  Γαλλία χορηγείται επίδομα καυσίμων ύψους 100 ευρώ στους ασθενέστερους οικονομικά πολίτες που χρειάζονται το αυτοκίνητο για να πάνε στη δουλειά τους, όπως ανακοίνωσε η  πρωθυπουργός Ελιζαμπεθ Μπορν. Ήδη αντιδρούν ομάδες συνταξιούχων και ανέργων που εξαιρούνται 
 

Ελβετία: εξετάζονται διακοπές ρεύματος και περιορισμός στις μετακινήσεις

 

Ο χειμώνας είναι δύσκολος ενεργειακά ακόμη και για την Ελβετία, που παραμένει εξαρτημένη από τις εισαγωγές ρεύματος από τη Γαλλία. Το σχέδιο έκτακτης ανάγκης προβλέπει  πολύωρες προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος, όριο θέρμανσης στους 19  βαθμούς στα κτίρια αλλά και περιορισμό μετακινήσεων στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Εδώ και 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top