Τουρισμός για Όλους: Έγινε η κλήρωση για επιπλέον 76.000 voucher

Πώς και ποιοι θα πάρουν τα 150 ευρώ και τα 200 ευρώ

Σε επίπεδα 2019 κινήθηκε φέτος ο τουρισμός στη χώρα μας

Οι νέοι δικαιούχοι για τα voucher των 150 και 200 ευρώ (για ΑμΕΑ) για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Τουρισμού.

Οι δικαιούχοι, οι οποίοι ανέρχονται σε 76.000, αναρτήθηκαν στο vouchers.gov.gr/tourism4all και θα λάβουν το voucher μέσω άυλης ψηφιακής κάρτας.

Τουρισμός για όλους: Νέα κλήρωση για άλλα 200.000 voucher

Υπενθυμίζεται πως, όπως έχει γνωστοποιηθεί, θα υπάρξει και νέα κλήρωση για τα υπόλοιπα 124.000 voucher μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Θα υπάρξει και νέα κλήρωση για τα υπόλοιπα 124.000 voucher μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το αν κληρώθηκαν μέσω της εφαρμογής, ενώ θα υπάρξει ενημέρωση μέσω μηνύματος sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το αν κληρώθηκαν μέσω της εφαρμογής

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το αν κληρώθηκαν μέσω της εφαρμογής - Εάν έχουν κληρωθεί, θα αναγράφει στην κατάσταση αίτησης «Κληρωθείσα»

«Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή»: Παράταση για τις αγορές ηλεκτρικών συσκευών

Η ενεργοποίηση των άυλων ψηφιακών καρτών και η πίστωση της αναλογούσας ενίσχυσης θα διενεργηθεί το προσεχές διάστημα, με σχετική ενημέρωση των δικαιούχων και πάλι μέσω μηνύματος sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η εξαργύρωση μπορεί να γίνει σε κάθε ξενοδοχείο και κατάλυμα της χώρας μέχρι και τον Ιούνιο του 2023, καλύπτοντας το σύνολο της φθινοπωρινής και χειμερινής περιόδου.

Υπενθυμίζεται ότι το νέο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» προβλέπει επιδότηση στα 150 ευρώ για τις δαπάνες διαμονής, ψηφιακό τρόπο πληρωμής, επιτόπια αποζημίωση για τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων και ενισχυμένη επιδότηση 200 ευρώ για τους συμπολίτες μας με αναπηρία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top