Τέλη κυκλοφορίας 2022: Ανοικτό για παράταση από Σταϊκούρα

Τι είπε για τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα – Πότε θα ξεκινήσουν

Ανοικτό το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση για την προθεσμία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας του 2022 άφησε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο υπουργός Οικονομικών, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν θα δοθεί παράταση μία με δύο εβδομάδες στη διορία για την καταβολή τους, είπε: «Είναι νωρίς ακόμη. Δεν έχει αλλάξει κάτι στον σχεδιασμό της κυβέρνησης. Θα δούμε πώς πηγαίνουν τα έσοδα, θα δούμε πώς πηγαίνει η εκτέλεση προϋπολογισμού. Είναι μια συνάρτηση πολλών διαφορετικών παραγόντων .Πρέπει να συνεκτιμηθούν όλα αυτά». 

Τέλη κυκλοφορίας 2022: Έρχεται παράταση για την πληρωμή τους

Ο κ. Σταϊκούρας, μιλώντας στην ΕΡΤ, απάντησε και στο τι μέλλει γενέσθαι με την πλατφόρμα για τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα και συγκεκριμένα εάν θα ανοίξει νωρίτερα από τον Μάρτιο.

Τέλη κυκλοφορίας: Πώς θα τα εξοφλήσετε σε 12 δόσεις 

«Επιδιώκουμε να το πετύχουμε αυτό. Nα διευκολύνουμε ακόμα περισσότερο την κοινωνία. Έχουμε βελτιώσει τα πληροφοριακά συστήματα. Είναι τεχνικό το θέμα που δεν γίνεται . Κινούμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση. Εύχομαι το συντομότερο δυνατό να το υλοποιήσουμε», σημείωσε.

Τέλος, ερωτηθείς για την πιθανότητα αντιμετώπισης ενός ολικού lockdown τύπου Ολλανδίας, εφόσον χρειαστεί, είπε: «είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις τρέχουσες κρίσεις και θα το πράξουμε για όσο χρειαστεί και για όποιο λόγο χρειαστεί και το 2022».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top