Τουρισμός για Όλους: Μέχρι πότε μπορείτε να εξαργυρώσετε το voucher

Τι αναφέρει ενημέρωση στους δικαιούχους

Χειμώνας τζάκι

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021 μπορούν οι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» να εξαργυρώσουν τα voucher για φθηνές διακοπές.

Οι δικαιούχοι έλαβαν σχετική υπενθύμιση ότι έχουν ενταχθεί στο Οριστικό Μητρώο Δικαιούχων και μπορούν να δουν το voucher, εάν συνδεθούν στην εφαρμογή στο πεδίο «Δικαιούχοι – Σύνδεση», χρησιμοποιώντας του κωδικούς taxisnet.

Τουρισμός για όλους: Η προθεσμία για τις πληρωμές των voucher Ιουνίου

Το πρόγραμμα αφορά στην επιδότηση της διαμονής και, κατά περίπτωση, της χρήσης λοιπών τουριστικών υπηρεσιών (μεταφορά, ξενάγηση σε μουσείο, καταδύσεις κ.ο.κ.) μέσω της χορήγησης ειδικών κουπονιών (vouchers) στους δικαιούχους που επιλέγονται.

Οι δικαιούχοι μπορούν να επιλέξουν διαμονή 2 ή 3 ή 4 ημερών επιδοτούμενη έως και 100% στα καταλύματα.

Κριτήριο για την υποβολή της αίτησης ήταν το ετήσιο ατομικό εισόδημα να μην ξεπερνά τα 16.000 ευρώ ή τα 28.000 στην περίπτωση οικογένειας, με προσαύξηση 1.500 ευρώ ανά ανήλικο τέκνο.

Πού θα βρείτε τον κατάλογο με τα καταλύματα και τα τουριστικά γραφεία

Ο κατάλογος με το επικαιροποιημένο Μητρώο Παρόχων είναι προσβάσιμος μέσω της εφαρμογής www.tourism4all.gov.gr, στην επιλογή «ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΑΡΟΧΩΝ – ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ».

Ο κατάλογος με το επικαιροποιημένο Μητρώο Παρόχων είναι προσβάσιμος μέσω της εφαρμογής www.tourism4all.gov.gr και στην επιλογή «ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΑΡΟΧΩΝ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top