Τουρισμός στην Ελλάδα από τον Μάρτιο του 2022 – Συμφωνία Κικίλια με TUI    

Στόχος και ο τουρισμός  ολόκληρο τον χρόνο 

Κικίλιας στελέχη TUI
Ο Υπουργός Τουρισμού με τα στελέχη της TUI με φόντο την Ακρόπολη  

H TUI θα ξεκινήσει τη δραστηριότητά της στον Τουρισμό στην Ελλάδα σε επιλεγμένους προορισμούς από τα τέλη Μαρτίου του 2022, όπως προέκυψε από τη συνάντηση σήμερα του Υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, με το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου και διευθυντή Οικονομικών (CFO) της TUI Group, Sebastian Ebel και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και διευθυντή Εταιρικών και Εξωτερικών Υποθέσεων του Ομίλου, Thomas Ellerbeck. 

Financial Times: Νικήτρια η Ελλάδα στην ανάκαμψη του τουρισμού στην Ευρώπη

Τα στελέχη της TUI χαρακτήρισαν την Ελλάδα, στη συνάντηση στο Υπουργείο Τουρισμού, ως έναν από τους σημαντικότερους προορισμούς της TUI παγκοσμίως και εξέφρασαν την πεποίθηση ότι την επόμενη τουριστική περίοδο ο Όμιλος θα ξεπεράσει το ορόσημο των 3 εκατομμυρίων επισκεπτών στη χώρα μας, που είχε επιτευχθεί το 2019.

Τουρισμός: Στα επίπεδα του 2019 οι κρατήσεις μέσω Airbnb

Στην ατζέντα της συνάντησης βρέθηκαν και θέματα συνεργασίας που αφορούν την TUI Academy στην Αθήνα, καθώς και θέματα βιωσιμότητας, όπου και αναλύθηκε το έργο του TUI Care Foundation συνολικά και ειδικότερα το πρόγραμμα βιώσιμου τουρισμού του Ομίλου στην Κρήτη, το οποίο συνδέει τον τουρισμό με την αγροτική και αλιευτική δραστηριότητα, προσφέροντας στους επισκέπτες του νησιού μια αυθεντική βιωματική τουριστική εμπειρία.

Ο υπουργός Τουρισμού προέβαλε επίσης τις δυνατότητες ανάδειξης της Αθήνας ως προορισμού καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και ιδιαίτερα κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες, με τα στελέχη της TUI να εκφράζουν το έντονο ενδιαφέρον τους για την προοπτική αυτή.

Τουρισμός: Η Der Spiegel αποθεώνει την Αστυπάλαια

Στο πλαίσιο αυτό, στη συνάντηση με την πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής και Αργοσαρωνικού, Λαμπρινή Καρανάσιου-Ζούλοβιτς και τον γενικό γραμματέα της Ένωσης, Ευγένιο Βασιλικό, που πραγματοποιήθηκε αργότερα σήμερα, ο κ. Κικίλιας παρουσίασε στους εκπροσώπους των ξενοδόχων την πρόταση της TUI και συμφωνήθηκε να προγραμματιστεί το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα συνάντηση εργασίας μεταξύ των δύο φορέων, για την περαιτέρω ενδυνάμωση του τουριστικού προϊόντος της πόλης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top