Voucher 200 ευρώ για tablet ή laptop: Άνοιξε η πλατφόρμα

Η πρώτη φάση αφορά αιτήσεις από προμηθευτές

To voucher θα αφορά οικογένειες με οικογενειακό εισόδημα έως 6.000 ευρώ

Η πλατφόρμα για την κατάθεση των αιτήσεων σχετικά το πρόγραμμα της αγοράς laptop, tablet ή σταθερό υπολογιστή με voucher 200 ευρώ για μαθητές ή φοιτητές, άνοιξε σήμερα, Δευτέρα 22 Μαρτίου.

Η πρώτη φάση του προγράμματος αφορά τους προμηθευτές, δηλαδή καλούνται να εγγραφούν να εγγραφούν οι κατασκευαστές επιλέξιμου εξοπλισμού, οι επίσημοι αντιπρόσωποί τους, οι εξουσιοδοτημένοι διανομείς τους,οι ανεξάρτητοι εισαγωγείς που επιθυμούν να υποβάλουν αιτήσεις για έγκριση συγκεκριμένων μοντέλων εξοπλισμού, αλλά και οι έμποροι λιανικής οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα διαθέτοντας εγκεκριμένο εξοπλισμό στους δικαιούχους. 

Voucher 200 ευρώ για αγορά laptop ή tablet: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

Το πρόγραμμα καλύπτει αγορά:

α) φορητής ταμπλέτας (tablet),

β) φορητό υπολογιστή (notebooks, laptops, chromebooks, 2 in 1)

γ) σταθερό υπολογιστή (desktops, all-in-one)

Για τις αιτήσεις των δικαιούχων η πλατφόρμα για τις αιτήσεις θα ανοίξει τη Δευτέρα 5 Απριλίου.

Ποιοι είναι δικαιούχοι

To voucher θα αφορά οικογένειες με οικογενειακό εισόδημα έως 6.000 ευρώ, οι οποίες θα λάβουν επιταγή 200 ευρώ  για κάθε εξαρτώμενο τέκνο ηλικίας από 4 έως 24 ετών, το οποίο φοιτά σε εκπαιδευτική δομή στην Ελλάδα.

Η πλατφόρμα θα ανοίξει για την κατάθεση των αιτήσεων δικαιούχων του προγράμματος σε δύο φάσεις.

Στην πρώτη φάση θα μπορούν να καταθέσουν αίτηση οικογένειες οι οποίες έλαβαν το επίδομα παιδιού του ΟΠΕΚΑ στην πρώτη εισοδηματική κατηγορία το έτος 2020. Σε αυτή την κατηγορία εμπίπτει η μεγάλη πλειοψηφία των δικαιούχων του προγράμματος.

Στη δεύτερη φάση, η πλατφόρμα θα ανοίξει και για τους υπόλοιπους δικαιούχους που πληρούν τα εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια του προγράμματος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top