Οικονομικός εισαγγελέας: Νέες κακουργηματικές διώξεις για τη Follie Follie

Σε βάρος συνολικά 16 προσώπων

Follie Follie

Νέες κακουργηματικές διώξεις για τη Folli Follie: Μετά από παραγγελία του επίκουρου οικονομικού εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση ασκήθηκαν διώξεις σε βάρος συνολικά 16 προσώπων. 

Kορυφώνεται το θρίλερ για τη Folli Follie

Για διεύθυνση, συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση διώκονται ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος, ο γιος του Τζώρτζης και ακόμα τέσσερα πρόσωπα.

Πρόκειται για τον επικεφαλής, την υπεύθυνη οικονομικών και έναν υπάλληλο στη θυγατρική του Ομίλου στην Ασία (όλοι τους κατάγονται από το Χονγκ Κονγκ) και τον Έλληνα οικονομικό διευθυντή της εταιρείας.

Την παραίτηση των ιδρυτών της Folli- Follie ζήτησε το ΔΣ της εταιρείας

Για κακουργηματική πλαστογραφία διώκονται 6 άτομα (οι 3 αλλοδαποί, ο οικονομικός διευθυντής, ένα μέλος του ΔΣ και ένας υπάλληλος της εταιρείας).

Για ηθική αυτουργία στην πλαστογραφία διώκονται ο Δημήτρης και ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος.

Folli Follie: Απίστευτες αποκαλύψεις για πλαστά εμβάσματα και υπογραφές

Για χειραγώγηση διώκονται 13 πρόσωπα: Πατέρας, γιος αλλά και η σύζυγος Κατερίνα Κουτσολιούτσου. Επιπλέον όλα τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας, την περίοδο 2016-2017.

Η επίδικη περίοδος είναι από το 2009 μέχρι πρώτο τρίμηνο του 2018.

Η πλαστογραφία έγκειται στο ότι κατασκεύασαν  και χρησιμοποίησαν πλαστά τραπεζικά statement, τα οποία αναφέρονται και στην έκθεση της Mάρσαλ, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για να συντάξουν ανακριβείς ισολογισμούς.

Του Κωνσταντίνου Γεώργιζα   
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top