ΔΕΗ: Καμία αύξηση στα τιμολόγια τα επόμενα χρόνια

Κίνητρα για προσέλκυση πελατών και «κυνήγι» στους κακοπληρωτές

ΔΕΗ

Καμία αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ τα επόμενα χρονιά  είναι η δέσμευση του προέδρου της, σε συνδυασμό με πρόσθετες παροχές στους πελάτες της για να μην στραφούν στους ανταγωνιστές.

Βουλή: Ψηφίστηκε με 153 ψήφους το νομοσχέδιο για τη διάσωση της ΔΕΗ

«Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο αύξησης των τιμολογίων,  δεν το συζητάμε καν αυτό»  διαβεβαίωσε συγκεκριμένα ο  πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΗ Γιώργος Στάσσης

Ο κ. Στάσσης πρόσθεσε: «Θα κάνουμε συνολικές προσφορές,  είναι κάτι έτοιμο όπως γίνεται στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού έτσι ώστε να μείνει ο πελάτης στην εταιρία». 

Με απλά λόγια η ΔΕΗ προσανατολίζεται να έρθει σε συμφωνία με εταιρίες υδραυλικών ή  ηλεκτρολόγων μηχανικών για παράδειγμα και σε λογικές τιμές να παρέχουν υπηρεσίες στους πελάτες της σε ένα συνολικό πακέτο προσφοράς μαζί με το ηλεκτρικό ρεύμα. 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΩΝ" - ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ

Την ίδια στιγμή συνεχίζεται το κυνήγι των κακοπληρωτών της ΔΕΗ. Μέσα σε διάστημα 4 μηνών η εταιρία έκοψε το ρεύμα σε περισσότερους   από 55.000 πελάτες της. 

Πάντως όλο και περισσότεροι σπεύδουν για διακανονισμό. Μέσα σε δύο  μήνες ρύθμισαν τις οφειλές τους περίπου 80.000 πελάτες της εταιρίας.

ΣΤΟΧΟΣ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ

Στα σχέδια της διοίκησης και η μείωση του προσωπικού. Από 15.300 υπαλλήλους σήμερα ο αριθμός θα φθάσει τις 11.500 σε πέντε χρόνια.   4.500 θα αποχωρήσουν είτε με εθελουσία είτε λόγω συνταξιοδότησης αλλά θα υπάρξουν και 800 προσλήψεις. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top