Aνοίγει στις 4/12 η πλατφόρμα για το μέρισμα

Κοινωνικό Μέρισμα: Ταμείο έως 14 Δεκεμβρίου

Οι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος θα μπορούν από την ερχόμενη Τρίτη να κάνουν τις αιτήσεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. ΘΑ προηγηθεί η κοινή υπουργική απόφαση έως τη Δευτέρα. Μέχρι αύριο πάντως , πρέπει να πληρωθεί η τελευταία δόση του φόρου εισοδήματος και η τρίτη δόση του ΕΝΦΙΑ.

Περισσότερα από 1,3 εκατ. νοικοκυριά, από την ερχόμενη Τρίτη 4/12, θα μπορούν να κάνουν την αίτηση τους για το μποναμά των 710 εκατ. ευρώ που είναι φέτος το κοινωνικό μέρισμα.

Κοινωνικό Μέρισμα: Ταμείο έως 14 Δεκεμβρίου

Τα κριτήρια και το ακριβές ύψος του κοινωνικού μερίσματος, θα καθοριστούν με την κοινή υπουργική απόφαση που θα εκδοθεί μέχρι τη Δευτέρα 3/12 ενώ οι δικαιούχοι, αναμένεται να "πάνε ταμείο" μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου

Το μέρισμα αναμένεται να είναι ίδιο με πέρσι και να κυμανθεί από 250 ευρώ έως 1.350 ευρώ ανάλογα με το εισόδημα και τα μέλη της οικογένειας του δικαιούχου.

Παρασκευή 30/11: Τελευταία ημέρα για φόρο και ένφια

Στις 30 Νοεμβρίου είναι η τελευταία ημέρα για την πληρωμή της τρίτης δόσης του φόρου εισοδήματος για όσους είχαν χρεωστικό εκκαθαριστικό καθώς και η τρίτη από τις πέντε δόσεις του ΕΝΦΙΑ για όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top