Κορυφώνεται η έλευση τουριστών στην Ελλάδα

Σε ποια νησιά έχει φτάσει στο 100% η πληρότητα

Κορυφώνεται η έλευση τουριστών στη χώρας μας. Πρώτος σταθμός είναι η Αθήνα. Το Star βρέθηκε στο κέντρο και όσοι μίλησαν στην κάμερα  δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν την πρόσφατη φονική πυρκαγιά. 

«Είναι τρομερό. Δεν ξέρω πως προκλήθηκαν αλλά είναι πολύ άσχημο. Όλοι οι άνθρωποι είναι τόσο φιλικοί»,  «είναι κρίμα γι’ αυτούς τους ανθρώπους δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Ελπίζουμε ότι θα είναι καλά» είναι δύο χαρακτηριστικά σχόλια. 

Τουρίστες από το Λίβανο, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γαλλία, τον Καναδά ακόμα και από το Μεξικό διάλεξαν να καλωσορίσουν τον Αύγουστο στην Αθήνα. 

Τα δυσάρεστα που συνέβησαν στη χώρα μας τους έχουν συγκλονίσει,  κανένας όμως δεν σκέφτηκε να ακυρώσει τις διακοπές του. 

Την ίδια ώρα η  πληρότητα σε νησιά,  όπως η Ζάκυνθος στα Επτάνησα, η Πάρος στις Κυκλάδες και η Ρόδος στα Δωδεκάνησα, αγγίζει το 100%. 

Ο τουρισμός και η εισαγόμενη κατανάλωση μάλιστα «κρατούν» ψηλά το τζίρο των καταστημάτων, με το δείκτη του λιανικού εμπορίου να παρουσιάζει αύξηση και την περίοδο του καλοκαιριού, ως συνεπεία των αυξημένων πωλήσεων σε τρόφιμα και καύσιμα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top