Σήμερα η πληρωμή συντάξεων και ΚΕΑ

Διπλή σύνταξη για τους πυρόπληκτους

Ουρά μπροστά από το ATM

Σήμερα Παρασκευή 27 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί εκτάκτως η καταβολή όλων των συντάξεων ΕΦΚΑ για τον μήνα Αύγουστο. Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του ΕΦΚΑ. Πρόκειται για όλες τις κύριες συντάξεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

H υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, μιλώντας σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ ανέφερε ότι για τους συνταξιούχους στις περιοχές που επλήγησαν, θα πιστωθούν δύο επιπλέον συντάξεις και σήμερα Παρασκευή, νωρίτερα κατ' εξαίρεση, θα καταβληθεί η σύνταξη του Αυγούστου σε όλους τους συνταξιούχους.

Σήμερα εξάλλου θα πραγματοποιηθεί και η πληρωμή των δικαιούχων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Ιουνίου 2018.Οι δικαιούχοι ανέρχονται σε 293.195 και το ποσό που θα τους καταβληθεί είναι 65.664.302,27 ευρώ.

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στον λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top