Μύκονος: Το «φιλέτο» ολόκληρης της Μεσογείου

Τιμές ακινήτων που ξεπερνούν και αυτές στο Μόντε Κάρλο

Σε φιλέτο ολόκληρης της Μεσογείου αναδεικνύεται η Μύκονος. Οι τιμές των ακινήτων έχουν ξεπεράσει και αυτές του Μόντε Κάρλο.  Το ενοίκιο για πολυτελείς βίλες φτάνει ακόμα και τις έντεκα χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα. 


Χρυσοπληρωμένα μοντέλα διεθνούς φήμης, βαθύπλουτοι επιχειρηματίες, ηθοποιοί και ποδοσφαιριστές κατακλύζουν κάθε χρόνο τα σοκάκια της Μυκόνου και βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη είτε για να αγοράσουν είτε για να νοικιάσουν μια από τις βίλες του νησιού. 
Οι τιμές για αγορά μάλιστα έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ.


“Οι τιμές και στην πώληση και στην ενοικίαση έχουν ξεφύγει. Έχουν περάσει τις τιμές του Μόντε Κάρλο και του Μαϊάμι και βέβαια πολλών θερινών θέρετρων σε όλον τον κόσμο" δηλώνει ο κτηματομεσίτης Γιάννης Ρεβύθης.  Όπως προσθέτει μπορεί να βρει κάποιος μια κατοικία από 200 χιλιάδες ευρώ μέχρι ένα ακίνητο των 12 εκατ. ευρώ.  


«Παρότι πιστεύουν πολλοί ότι οι αγοραστές είναι Άραβες αυτό δεν αληθεύει. Οι αγοραστές είναι Ευρωπαίοι ή Αμερικάνοι ενώ οι Άραβες ενδιαφέρονται μόνο για ενοικιάσεις βιλών» διευκρινίζει πάντως ο κ. Ρεβύθης.  


Απλησίαστο για την πλειοψηφία είναι το σπίτι που φαίνεται στα πλάνα του ρεπορτάζ του Star και  βρίσκεται στην Παράγκα. Εκτός από την προνομιακή θέα και την άμεση πρόσβαση στη θάλασσα, διαθέτει ακόμα και δωμάτιο αποκλειστικά για παιχνίδι, με πινκ πονκ, φλιπεράκια, ξύλινο ποδοσφαιράκι και juke box. Η βίλα εκτείνεται σε 800 τετραγωνικά έχει 8 υπνοδωμάτια και άλλα τόσα μπάνια και κοστίζει 4 εκατομμύρια 800 χιλιάδες ευρώ. 


Από τα πιο φθηνά που πωλούνται αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στην περιοχή Κόστα Ήλιος. Αν και είναι 75 τετραγωνικά κοστίζει 380 χιλιάδες ευρώ.   


Φωτιά είναι και τα ενοίκια. Για ένα σπίτι που βρίσκεται στη νότια πλευρά του νησιού φτάνει ακόμα και τις 11.500 ευρώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top