Δεν κουνιέται φύλλο στη Βαρβάκειο – Περιμένουν το δώρο του Πάσχα για τις αγορές

Τα ντελικατέσεν με γκουρμέ… αρνί κερδίζουν τις εντυπώσεις

Τη δική τους Εβδομάδα των Παθών διανύουν οι έμποροι, μιας και ο κόσμος δείχνει να δυσκολεύεται να στρώσει φέτος το Πασχαλινό τραπέζι. Στην Βαρβάκειο δεν κουνιέται φύλλο, τη στιγμή που ντελικατέσεν κρεοπωλεία με γκουρμέ αρνί κερδίζουν τις εντυπώσεις!

Όπως δείχνει το ρεπορτάζ του Star, στη Βαρβάκειο στις 11 το πρωί οι έμποροι διαλαλούν την πραμάτεια τους και διαφημίζουν το…  αρνάκι τους! Μάταια όμως, καθώς ο κόσμος δεν ψωνίζει, αν και έχουμε φτάσει στη  Μεγάλη Τρίτη!

 Οι έμποροι περιμένουν πώς και πώς να καταβληθεί το δώρο του Πάσχα, ώστε να μπορέσει ο κόσμος να ψωνίσει! Όπως επισημαίνουν είναι φθηνές οι τιμές στα κρέατα φέτος και με 6 ευρώ το κιλό μπορεί κάποιος να αγοράσει και  αρνάκι και κατσικάκι.

«Πιστεύω ότι στο τέλος και το τελευταίο σπίτι θα βάλει ένα κιλό αρνάκι μέσα!» δηλώνει ο Κλεάνθης Τσιρώνης, πρόεδρος των κρεοπωλών της Βαρβακείου αγοράς.    

ΝΤΕΛΙΚΑΤΕΣΕΝ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΣΤΗΝΟΥΝ... ΓΚΟΥΡΜΕ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Γκουρμέ εκδοχές των παραδοσιακών πασχαλινών εδεσμάτων μπορεί να βρει κανείς στα ντελικατέσεν κρεοπωλεία. Όπως δηλώνει ο Κωνσταντίνος Λίτσας,  ιδιοκτήτης ντελικατέσεν κρεοπωλείου ο κόσμος αυτές τις ημέρες ψωνίζει μαριναρισμένα αρνιά, καρέ,  σφολιάτα γεμισμένη με κιμά που μοιάζει με τσουρέκι αλλά και μανιτάρια σε σχήμα  πάστας!  «Ο  κόσμος ζητεί έτοιμες παρασκευές. Αυτό θέλει από εμάς»  δηλώνει.  

ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΕ... ΠΟΔΙΑ ΚΡΕΟΠΩΛΗ!

 Από... υπάλληλος σε φαρμακευτική εταιρεία, κρεοπώλης! Ο λόγος για τον 40χρονο Κωνσταντίνο Σακκά, τον έμπορο που αποφάσισε να πετάξει το κοστούμι για να φορέσει ποδιά, όπως φαίνεται και στο ρεπορτάζ.

Δείτε στο βίντεο τι δήλωσε στην κάμερα του Star.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top