Φορολοταρία: Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει - Δείτε πώς μπορείτε να κερδίσετε χιλιάδες ευρώ!

Η φοροτεχνικός Χριστίνα Μαννέ απαντά σε κρίσιμα ερωτήματα

Η αντίστροφη μέτρηση για τη λοταρία της εφορίας ξεκίνησε. Η πρώτη κλήρωση της φορολοταρίας έχει προγραμματιστεί για το τέλος Σεπτεμβρίου και στο υπουργείο Οικονομικών ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

«Η κλήρωση των φορολογούμενων δεν θα γίνεται με βάση τη φυσική απόδειξη που θα παίρνουν από το κατάστημα κατά τη συναλλαγή, αλλά θα γίνεται από την ηλεκτρονική συναλλαγή με ταυτοποίηση του ΑΦΜ της επιχείρησης με το ΑΦΜ του δικαιούχου του λογαριασμού από τον οποίο έχει γίνει η πληρωμή», εξήγησε στο Star η φοροτεχνικός Χριστίνα Μαννέ.

Έτσι, οι φορολογούμενοι που χρησιμοποιούν πλαστικό χρήμα για τις συναλλαγές τους θα συγκεντρώνουν ηλεκτρονικούς λαχνούς για τη συμμετοχή τους στην κλήρωση χρηματικών ποσών. Όσο περισσότερο πληρώνουν με κάρτα, τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες να κερδίσουν. Στο τέλος κάθε μήνα θα γίνεται κλήρωση με βάση τις ηλεκτρονικές πληρωμές του προηγούμενου μήνα.

Το υπουργείο Οικονομικών θα δίνει μέσω της φορολοταρίας κάθε χρόνο το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ ή ένα εκατομμύριο ευρώ κάθε μήνα. Τα κυριότερα σενάρια που εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών είναι η  παροχή μέσω της κλήρωσης 1.000 ευρώ σε 1.000 φορολογούμενους ή 500 ευρώ σε 2.000 χιλιάδες τυχερούς φορολογούμενους.

«Τα χρήματα αυτά θα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό του φορολογούμενου που θα έχει κληρωθεί και σε κάθε περίπτωση με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών θα είναι αφορολόγητα», εξήγησε στη συνέχεια η φοροτεχνικός Χριστίνα Μαννέ.

Με τα χρήματα αυτά ο φορολογούμενος θα μπορεί να εξοφλήσει άμεσα και φορολογικές οφειλές

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top