Αυξάνεται από τις 5.000 στις 11.000 ο αριθμός των δικαιούχων του προγράμματος όπου θα εργαστούν με σχέση πλήρους απασχόλησης σε ιδιωτικές επιχειρήσεις με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.
Με τη νέα αυτή απόφαση τροποποιείται προηγούμενη απόφαση (31172/490/12-9-2014 – ΦΕΚ 2482/Β 17-9-2014) και αυξάνεται από τις 5.000 στις 11.000 θέσεις ο αριθμός των ανέργων ηλικίας 25-66 ετών οι οποίοι μπορούν να απασχοληθούν σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ασκούν οικονομική δραστηριότητα.
Σημειώνεται ότι οι προσφερόμενες θέσεις του προηγούμενου προγράμματος επιδότησης του ΟΑΕΔ προς επιχειρήσεις για πρόσληψη 5.000 ανέργων –τον περασμένο μήνα- εξαντλήθηκαν μέσα σε δύο ώρες! Η ζήτηση από επιχειρήσεις ήταν τόσο μεγάλη με αποτέλεσμα η ηλεκτρονική διεύθυνση του ΟΑΕΔ να «πέφτει» συνεχώς, δυσκολεύοντας την υποβολή των αιτήσεων.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.