Οικογενειακά επιδόματα: Πότε θα καταβληθούν - Ποιοι πρέπει να υποβάλλουν ξανά αίτηση

Διευκρινήσεις από τον διοικητή του ΟΓΑ

Οικογενειακά επιδόματα: Πότε θα καταβληθούν - Ποιοι πρέπει να υποβάλλουν ξανά αίτηση
Σε διευκρινήσεις για τα οικογενειακά επιδόματα προέβη ο διοικητής του ΟΓΑ Ξενοφών Βεργίνης.

Σύμφωνα, με τον ίδιο, η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων (ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων και ειδικό επίδομα τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών) σε όσους δικαιούχους υποβάλουν αίτηση Α21 μέχρι τις 18.11.2014 θα πραγματοποιηθεί μαζί με την πληρωμή του δ’ τριμήνου στις 18/12/2014.

Παράλληλα, ο ΟΓΑ υπενθυμίζει πως:

α) Οι δικαιούχοι Ο��κογενειακών Επιδομάτων που έλαβαν προκαταβολή για το Α΄ τρίμηνο 2014 υποχρεούνται να υποβάλουν νέες αιτήσεις Α21 για το έτος 2014, δεδομένου ότι οι αιτήσεις Α21 του 2013 δεν λαμβάνονται υπόψη.

β) Οι πολίτες να προβαίνουν σε εκτύπωση του εντύπου Α21 και σε έλεγχο των στοιχείων που έχουν δηλώσει και σε περίπτωση που διαπιστώσουν τυχόν λ��θη ή παραλείψεις να προβαίνουν άμεσα σε διόρθωση - τροποποίηση του Α21, προκειμένου να μην καθυστερήσει η πληρωμή τους.

γ) Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για την πορεία της αίτησής τους, μέσα από την ειδική εφαρμογή «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων Α21» που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www. oga. gr). Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top