Συγκινητικό είναι το βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας από το σπίτι του ηθοποιού Τζιν Χάκμαν και της συζύγου του Μπέτσι Αρακάουα στη Σάντα Φε του Νέου Μεξικού.
Τζιν Χάκμαν: Ραγδαίες εξελίξεις με την ημερομηνία θανάτου της συζύγου του
Το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνει τον γερμανικό ποιμενικό του ζευγαριού να στέκεται σιωπηλός, μόλις λίγα μέτρα μακριά από το άψυχο σώμα της Αρακάουα, η οποία είχε πεθάνει εδώ και μέρες στο μπάνιο του σπιτιού, σαν να τη φυλάει.
Ο 95χρονος ηθοποιός και η 65χρονη σύζυγός του βρέθηκαν νεκροί στις 26 Φεβρουαρίου στην έπαυλη τους στο Νέο Μεξικό αν και ο θάνατος τους σημειώθηκε μέρες νωρίτερα.
Σχολιάζοντας τη σκηνή ένας από τους αστυνομικούς ακούγεται να λέει «Ο καημένος… φαίνεται λυπημένος». Η στάση του σκύλου έδειχνε ότι παρέμεινε στο πλευρό της συζύγου του ηθοποιού για αρκετό διάστημα.
Ο Τζιν Χάκμαν και η σύζυγός του Μπέτσι Αρακάουα είχαν τρία σκυλιά. Δύο από αυτά εντοπίστηκαν ζωντανά, ενώ το τρίτο βρέθηκε νεκρό μέσα στο κλουβί του, από ασιτία και αφυδάτωση.
Στο βίντεο που έχει καταγραφεί από τις κάμερες που έφεραν πάνω τους οι αστυνομικοί, φαίνεται το «βομβαρδισμένο» σπίτι του ηθοποιού, λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του και η στιγμή που ερευνούν το μπάνιο όπου βρέθηκε νεκρή η Μπέτσι Αρακάουα.
Στα πλάνα φαίνονται «βουνά» από ρούχα και άλλα αντικείμενα ενώ μέσα σε μια ντουλάπα βρέθηκε ένα κρεβάτι για σκύλο στο οποίο βρέθηκε νεκρό το δεύτερο σκυλί του ζευγαριού.
Έκθεση των υγειονομικών αρχών επιβεβαίωσε εκτεταμένη παρουσία τρωκτικών στους χώρους της ιδιοκτησίας.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.