Πυροβόλησε άστεγο επειδή της είπε να μετακινήσει το πολυτελές αμάξι της

Στα «μαλακά» η 32χρονη - Δε θα μπει φυλακή

Πυροβόλησε Άστεγο Επειδή Της Είπε Να Μετακινήσει Το Αμάξι

Στα «μαλακά» έπεσε μια γυναίκα στις ΗΠΑ, που πριν μερικά χρόνια πυροβόλησε έναν άστεγο στη μέση του δρόμου, επειδή της είπε να μετακινήσει το πολυτελές αυτοκίνητό της.

Ο λόγος για την Κέιτ Κουάκενμπους, μια επίδοξη τραγουδίστρια που ακούει στο όνομα «Katie Layne». Η 32χρονη, που πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν άστεγο το 2017, καταδικάστηκε την Πέμπτη σε 11 μήνες και 29 ημέρες με αναστολή και θα εκτίσει την ποινή της στην πολιτεία της, το Τέξας. 

Όταν η Κουάκενμπους άκουσε τη δικαστική απόφαση ξέσπασε σε λυγμούς και ισχυρίστηκε ότι θα ήθελε να μην είχε πυροβολήσει τον άστεγο Τζέραλντ Μέλτον. Ισχυρίστηκε ακόμα ότι έχει γελοιοποιηθεί και εξευτελιστεί από πολύ κόσμο όταν έγινε γνωστή η είδηση.

«Εδώ και πέντε χρόνια, έπρεπε να ζήσω με αυτήν την... κοινωνική τιμωρία. Ακόμη και αφού όλα αυτά έχουν τελειώσει, η Google θα είναι πάντα εκεί. Αυτό θα με ακολουθεί για το υπόλοιπο της ζωής μου», υποστήριξε η γυναίκα.

Η 32χρονη που είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών είχε δηλώσει ότι ήλπιζε να μη φυλακιστεί για να μη χωριστεί από τα μικρά της παιδιά.

Πυροβόλησε άστεγο επειδή της είπε να μετακινήσει το αμάξι της

Όλα συνέβησαν ένα πρωινού του Σεπτεμβρίου 2017. Ο άστεγος άνδρας ονόματι Μέλτον προσπαθούσε να κοιμηθεί στο πεζοδρόμιο, όταν «ενοχλήθηκε» από το καυσαέριο και τη δυνατή μουσική που προερχόταν από το πολυτελές αυτοκίνητο της Κουάκενμπους.

Ο Μέλτον είχε ζητήσει από την Κουάκενμπους να μετακινήσει το όχημά της και ακολούθησε λογομαχία. Καθώς ο λεκτικός τους καβγάς συνεχιζόταν, ο Μέλτον άρχισε να πηγαίνει πίσω στο πεζοδρόμιο για να κοιμηθεί, όταν η Κουάκενμπους βγήκε οπλισμένη, τον πυροβόλησε δύο φορές στην κοιλιά και τράπηκε σε φυγή.

Το θύμα έχει υποβληθεί από τότε σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις λόγω των τραυμάτων του, σύμφωνα με το The Tennessean.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top