Κατεχόμενα: Ροζ βίντεο καίει τον «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους

Ο Ερσάν Σάνερ δέχεται μεγάλη πίεση να παραιτηθεί

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην τουρκοκυπριακή κοινότητα, ένα ροζ βίντεο με τον  «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους στην Κύπρο, Ερσάν Σάνερ, το οποίο δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα τουρκοκυπριακά δημοσιεύματα, ο Ερσάν Σάνερ δέχεται μεγάλη πίεση να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου του κόμματος, ενώ την ίδια στιγμή του ασκούνται πιέσεις για να αποσυρθεί από τη θέση του «πρωθυπουργού», προκειμένου να αποφευχθεί η πολιτική κρίση.

Το εν λόγω βίντεο δεν έχει αναρτηθεί δημόσια, αλλά έχει κοινοποιηθεί σε χιλιάδες χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης μέσω προσωπικών μηνυμάτων.

Στην ύπαρξη βίντεο με τον «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους, Ερσάν Σανέρ είχε αναφερθεί χθες το βράδυ σε thread στο τουίτερ ο Τούρκος δημοσιογράφος Ερκ Ατζιαρέρ ο οποίος κάνει αναφορά και στον επιχειρηματία, Χαλί Φαλγιαλί στα κατεχόμενα, που φέρεται να είχε στην κατοχή του ροζ βίντεο με γραφειοκράτες και πολιτικούς στα κατεχόμενα και αυτά πέρασαν στην κατοχή του Τούρκου αρχιμαφιόζου, Σεντάτ Πέκερ.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top