Γαλλία: Αγανακτισμένοι έμποροι έστειλαν εσώρουχα στον πρωθυπουργό της χώρας

Με αυτό τον τρόπο του ζητούν να ανοίξει τα καταστήματα τους

Ζαν Καστέξ

Εκατοντάδες ιδιοκτήτες καταστημάτων πώλησης εσωρούχων στη Γαλλία θέλησαν με έναν εντελώς ανορθόδοξο τρόπο να εκφράσουν την αγανάκτηση τους για τα κλειστά μαγαζιά λόγω πανδημίας και έστειλαν στον πρωθυπουργό της χώρας Ζαν Καστέξ εσώρουχα επιδεικνύοντας την πραμάτεια τους. 

Γαλλία: Η Disneyland μετατρέπεται σε εμβολιαστικό κέντρο

Με αυτό τον τρόπο θέλησαν να του εκθέσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αλλά και να ζητήσουν την επαναλειτουργία των καταστημάτων αυτών ή ακόμα και μια καλύτερη οικονομική στήριξη.
 
«Μέσω της δράσης μας με την αποστολή εσωρούχων, κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάστασή μας», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Ναταλί Παρεντές, μέλος μιας ομάδας στο Facebook όπου συμμετέχουν σχεδόν 500 ανεξάρτητοι έμποροι εσωρούχων.

«Δεν κατανοούμε γιατί είμαστε κλειστά και κατ’ επέκταση τα καταστήματα προσωπικού εξοπλισμού, την ώρα που υπάρχει κόσμος παντού στους δρόμους και μπορούμε να περάσουμε τέσσερις ώρες στο κομμωτήριο για να κάνουμε ανταύγειες», διερωτάται η Παρεντές.

Περισσότεροι από 200 καταστηματάρχες από τις αρχές της εβδομάδας έχουν στείλει και από ένα εσώρουχο στην επίσημη διεύθυνση του Καστέξ.Ενώ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλοί καταστηματάρχες πόζαραν με το εσώρουχο που προορίζονταν για τον πρωθυπουργό. 

Γαλλία: Παρατείνει το χρονικό διάστημα μεταξύ των δόσεων για δύο εμβόλια

Επίσης οι καταστηματάρχες ζητούν μεγαλύτερη οικονομική στήριξη , από τον προηγούμενο κύκλο εργασιών προκειμένου να πληρώσουν προμηθευτές και εμπόρευμα που έχει συσσωρεύσει στα καταστήματά τους εδώ κι έναν χρόνο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top