Μπριζίτ Μακρόν για κορωνοϊό: «Είχα απώλεια γεύσης, οσμής και ημικρανίες»

Τι είπε η σύζυγος του Γάλλου προέδρου για τον κορωνοϊό

Στιγμιότυπα της Μπριζίτ Μακρόν με τον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν. Βίντεο Reuters

Για τα συμπτώματα που αντιμετώπισε όταν μολύνθηκε από κορωνοϊό μίλησε για πρώτη φορά η σύζυγος του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, Μπριζίτ Μακρόν.

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, που διαγνώστηκε θετική σε κορωνοϊό στις 24 Δεκεμβρίου, αποκάλυψε λεπτομέρειες για την υγεία της και πώς η ίδια βίωσε τα συμπτώματα της ασθένειας: «Ήμουν άρρωστη, θεραπεύτηκα, είχα μέση μορφή κορωνοϊό και πήγε καλά». Επίσης, πρόσθεσε ότι είχε «απώλεια γεύσης, οσμής, κόπωση και ημικρανίες».

Επίσης, αναφέρθηκε και στο άγχος που προκαλεί ο κορωνοϊός, κυρίως όταν ο ασθενής το αντιμετωπίζει μόνος του. «Μου επέτρεψε να καταλάβω πόσο άγχος μπορεί να προκαλεί, ειδικά την έκτη μέρα όταν λέτε στον εαυτό σας: «Ω, αγαπητέ, δεν αναπνέω τι θα συμβεί. Εγώ δεν ήμουν μόνη, ήμουν με τον Πρόεδρο που ήταν επίσης άρρωστος».

Εμανουέλ Μακρόν - Μπριζίτ Μακρόν

Ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, με τη σύζυγό του, Μπριζίτ Μακρόν. AP Images

Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγος του Μακρόν, αν και βγήκε θετική, ξανάρχισε τις καθημερινές δραστηριότητές της, καθώς το δεύτερο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε αρνητικό.

Ο ίδιος ο Εμανουέλ Μακρόν βρέθηκε θετικός στις 17 Δεκεμβρίου και τέθηκε σε αυτοαπομόνωση. Το επόμενο τεστ, στις 24 Δεκεμβρίου, έδειξε ότι δεν είχε πλέον συμπτώματα του Covid-19.

Όλες οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top