Σήμερα το τελευταίο debate Τραμπ- Μπάιντεν με… κλειστά μικρόφωνα

Οι δύο υποψήφιοι θα αναμετρηθούν στις εκλογές της 9ης Νοεμβρίου

Έντονες είναι οι προετοιμασίες στις ΗΠΑ για το τελευταίο, και ίσως το σημαντικότερο, debate μεταξύ των δύο υποψηφίων για τη θέση του Προέδρου: του Ντόναλντ Τραμπ και του Τζο Μπάιντεν. 

Στην πρώτη τηλεοπτική διαμάχη υπήρξαν περιστατικά διακοπής και κακοφωνίας μεταξύ των δύο υποψηφίων, κάτι που υποτίμησε τη δημοκρατική φύση της διαδικασίας. Ακούστηκαν φράσεις όπως «Τελείωνε, φίλε» και «Είσαι ο χειρότερος Πρόεδρος που έχει περάσει από τις ΗΠΑ». Για αυτό, στη σημερινή συζήτηση θα υπάρχει ένα κουμπί σίγασης για τον κάθε υποψήφιο, το οποίο θα επιτρέπει στον κάθε ομιλητή να μιλάει χωρίς διακοπές.

Xάος και προσβολές στο debate Τραμπ - Μπάιντεν

Μάλιστα, οι εκπρόσωποι του Τραμπ αντιστάθηκαν έντονα σε αυτή την αλλαγή, αλλά δήλωσαν πως ο Αμερικανός Πρόεδρος θα συμμετάσχει κανονικά στο debate. «Ο πρόεδρος Τραμπ έχει δεσμευτεί να συζητήσει με τον Τζο Μπάιντεν ανεξάρτητα από τις αλλαγές των κανόνων την τελευταία στιγμή από την προκατειλημμένη επιτροπή, στην τελευταία προσπάθειά της να προσφέρει πλεονέκτημα στον αγαπημένο της υποψήφιο», δήλωσε ο διευθυντής της εκστρατείας Μπιλ Στέπιεν.

Πρώτο debate Τραμπ- Μπάιντεν: «Ντόναλντ αποκάλυψε τις φορολογικές δηλώσεις»

Το σημερινό debate θα μεταδοθεί ζωντανά στην κρατική τηλεόραση, ενώ θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Belmont του Νάσβιλ. Μάλιστα, υπήρξε αλλαγή στη συντονίστρια, καθώς θα αναλάβει η δημοσιογράφος του NBC και ανταποκρίτρια του καναλιού στον Λευκό Οίκο Κρίστεν Γουέλκερ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top