BILD για Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον: «Τώρα είναι Έλληνες»

Το δημοσίευμα σχετικά με την παραλαβή των ελληνικών διαβατηρίων τους

«Τώρα είναι Έλληνες», είναι ο τίτλος σημερινού δημοσιεύματος της εφημερίδας «BILD» για τον Τομ Χανκς και τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον, οι οποίοι παρέλαβαν τα ελληνικά τους διαβατήρια, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον: Διακοπές στην Αντίπαρο

«Ο χολιγουντιανός σταρ Τομ Χανκς (64) και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον (63) έγιναν επισήμως Έλληνες πολίτες», γράφει η γερμανική εφημερίδα, αναφερόμενη στην τιμητική πολιτογράφησή τους ως Ελλήνων πολιτών και προσθέτει ότι: «ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τους παρέδωσε τα διαβατήρια στην Αντίπαρο και ταυτόχρονα καλωσόρισε τους νέους συμπολίτες».

Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον

Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον/ φώτο ΑP

Με τον Τομ Χανκς στην Αντίπαρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι η Ρίτα Γουίλσον είναι ελληνικής καταγωγής από την πλευρά της μητέρας της και έχει ανατραφεί ως ελληνορθόδοξη και πως ο Τομ Χανκς ασπάστηκε την ορθοδοξία το 1988, ενώ η οικογένεια διατηρεί εξοχική κατοικία στην Αντίπαρο. 

Τομ Χανκς: Η προσφορά του στο Μάτι ήταν που τον «έκανε» Έλληνα

Το ρεπορτάζ συνοδεύεται από φωτογραφία που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του πρωθυπουργού στο Instagram, στην οποία εικονίζονται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη με τους Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον, οι οποίοι κρατούν τα ελληνικά τους διαβατήρια.

Είναι γνωστή η αγάπη που τρέφουν για τη χώρα μας ο χολυγουντιανός ηθοποιός και η Ελληνοαμερικανίδα σύζυγός του, οι οποίοι πολιτογραφήθηκαν Έλληνες στα τέλη του περασμένου Δεκέμβρη με πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top