Μανχάταν: Αυτόπτες μάρτυρες σοκάρουν με τις περιγραφές τους - "Το σκυλί μου με τράβηξε στο διπλανό τετράγωνο 10 λεπτά πριν την επίθεση"

Τον τρόμο έσπειρε στο Μεγάλο Μήλο οδηγός φορτηγού που παρέσυρε δεκάδες ποδηλάτες και πεζούς πέφτοντας πάνω τους

Μανχάταν Αυτόπτες μάρτυρες σοκάρουν με τις περιγραφές

Την επίθεση με φορτηγό σε πεζούς και ποδηλάτες στο Μανχάταν περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες.  

«Δεν ξέρω. Είδα το φορτηγό να έρχεται κατά πάνω μας κι έτρεξα στη γέφυρα. Είδα έναν τύπο με δυο όπλα να τρέχει γύρω γύρω σαν να τον κυνηγούν» περιγράφει ένας νεαρός. «Ξαφνικά, ακούστηκαν 4 πυροβολισμοί κι όλοι αρχίσαμε να τρέχουμε από εδώ κι από εκεί. Τότε, είδαμε να έρχεται από παντού αστυνομία και να σκεπάζει με κουβέρτες μερικά πτώματα. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Ήταν τρελό!».

Ένας σχολικός φωτογράφος, ο Tom Gay, άκουσε ανθρώπους στην περιοχή της επίθεσης να μιλούν για κάποιο ατύχημα. Όταν πήγε ο ίδιος στη West Street για να δει τι έγινε, μια γυναίκα εμφανίστηκε από τη γωνία ουρλιάζοντας «κρατάει όπλο!». Ο Tom είπε ότι άκουσε 5 ή 6 πυροβολισμούς και ότι ο οδηγός του φορτηγού έπεσε στο έδαφος με το όπλο του ακόμα στον αέρα. Πρόσθεσε ότι ένας άντρας πήγε και κλότσησε το όπλο του, για να το απομακρύνει από το χέρι του.

Ανατριχίλα προκαλεί η μαρτυρία του τραγουδιστή Josh Groban, που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο με τον σκύλο του. «Ήταν μόλις μισό τετράγωνο μακριά μου. Δεν πρόλαβα να δω αλλά άκουσα 8-10 πυροβολισμούς. Άρχισα να τρέχω με τον σκύλο μου. Τρέμω. Εκεί θα έπινα τον καφέ μου, όμως το σκυλί μου με τράβηξε στο πάρκο στο διπλανό τετράγωνο, 10 μόλις λεπτά πριν πέσουν οι πυροβολισμοί». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top