Ο Τραμπ πουλάει την ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ βίλα του στις Γαλλικές Αντίλλες- ΦΩΤΟ ΧΛΙΔΗΣ

Η τιμή της είναι 28 εκατομμύρια δολάρια

Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, επιθυμεί να αποχωριστεί το «παλάτι» του στις Γαλλικές Αντίλλες. Πρόκειται για μια υπερπολυτελή βίλα στη γαλλική πλευρά του νησιού Σαιν Μαρτάν, που ο Τραμπ προτίθεται να πουλήσει στην τιμή των 28 εκατομμυρίων δολαρίων (περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ).

Η βίλα βρίσκεται σε ένα κτήμα 20 στρεμμάτων. Πρόκειται, ουσιαστικά, για 2 κατοικίες, που περιλαμβάνουν 11 υπνοδωμάτια και 12 μπάνια. Κάποια από τα υπνοδωμάτια έχουν θέα στη θάλασσα και κάποια στον τεράστιο, τροπικό κήπο.

Παρά τη χλιδή και την ομορφιά, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν χρησιμοποίησε ποτέ αυτό το σπίτι –κόσμημα για τις διακοπές του. Ο στόχος του ήταν να το νοικιάζει σε τουρίστες, με ελάχιστο κόστος ανά διαμονή τα 5.400 ευρώ σε περιόδους με χαμηλή ζήτηση. Στη λεγόμενη “high season”, το κόστος ανά βράδυ έφτανε τα 25.000 ευρώ, σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα.

Η επένδυση αυτή αναμένεται να φέρει τώρα στον Ντόναλντ Τραμπ 28 εκατομμύρια δολάρια, καθώς εδώ κι έναν περίπου μήνα τίθεται προς πώληση από μεγάλη εταιρεία real estate. Όπως μεταδίδει το France TV, η απόφαση αυτή ελήφθη μόλις ο Τραμπ ανέλαβε τα προεδρικά του καθήκοντα.

Οι επόμενοι, όμως, ιδιοκτήτες θα θέλουν το παλάτι αυτό με τα χρυσά, «βαριά» έπιπλα; Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνοδεύουν το πωλητήριο, η διακόσμηση είναι «ακριβή, θυμίζοντας το αστικό στυλ της παλιάς Ευρώπης».

Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια πισίνα, ένα γυμναστήριο κι ένα γήπεδο τένις.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top