Τι άλλο θα ακούσουμε- Και με τα "αγγελάκια" της Victoria's Secret τα έβαλε ο Ερντογάν!

"Προσβάλλουν τον θεσμό της οικογένειας"

Ο Ερντογάν έφτασε στο σημείο να τα βάλει και με τη Victoria's Secret. Μέσω του ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου της Τουρκίας, απαγορεύει σε δυο μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια να προβάλλουν το δημοφιλές σοου εσωρούχων, με τον ισχυρισμό ότι προσβάλλουν τον θεσμό της οικογένειας.

Η διαφήμιση του πρωτοχρονιάτικου σόου, που προβλήθηκε πριν από μήνες σε δυο τουρκικά κανάλια, το Star TV και το NTV,  ενόχλησε  τον σεμνότυφο Σουλτάνο, αλλά και τα μέλη του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου της Τουρκίας. Η απόφαση τους ξεκάθαρη: θα πέσουν πρόστιμα, αν ξαναπαίξετε το σόου.

Το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο Τουρκίας ισχυρίζεται ότι το σόου «επηρεάζει αρνητικά την ανάπτυξη παιδιών και νέων και με βάση το ότι οι εκπομπές δεν πρέπει να βλάπτουν την σωματική, πνευματική και ηθική εξέλιξη νέων και παιδιών, θα επιβληθεί ποινή στα δυο κανάλια για την προβολή του σόου».

Το πρωτοχρονιάτικο σόου της Victoria's Secret στην Τουρκία προβάλλεται εδώ και χρόνια και έχει φανατικούς θεατές. Φέτος, όμως, βρέθηκε ξαφνικά Τούρκος πολίτης, υπάλληλος, μάλιστα, στο δήμο Άγκυρας, για να κάνει την καταγγελία και να συνεδριάσει έτσι το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο. Η πλειοψηφία, πάντως, των Τούρκων φαίνεται να διαφωνεί με την απόφαση. Ο ανδρικός πληθυσμός, μάλιστα, έκανε ...αγώνα για να γίνει το σόου στην Κωνσταντινούπολη!

Η είδηση για την απαγόρευση του σόου της Victoria's Secret προκάλεσε την έκπληξη των Τούρκων πολιτών. Μεγάλες ιστοσελίδες έχουν την είδηση πρώτο θέμα, με τίτλους όπως «Απαγόρευση του σόου της Victoria's Secret». Η απαγόρευση έρχεται μόλις τρεις ημέρες μετά το κλείσιμο της Wikipedia στην Τουρκία και την απαγόρευση των ριάλιτι γάμου.

Οι παρουσιάστριες, πάντως, δίνουν στον Σουλτάνο Ερντογάν την απάντησή τους, ακόμα και με δάκρυα στα μάτια. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top