1.500 τζιχαντιστές έξω από την πόρτα μας- Βεβηλώνουν ορθόδοξες εκκλησίες!

Ο τρόμος βρήκε καταφύγιο στο Κόσσοβο

Τουλάχιστον 1.500 τζιχαντιστές βρίσκονται στην περιοχή των Βαλκανίων, σύμφωνα με το Συμβούλιο Εσωτερικών Υποθέσεων των Βρυξελλών. Η δράση των μαχητών του ISIS  είναι ήδη εμφανής, καθώς βεβηλώνουν ορθόδοξες εκκλησίες και μοναστήρια, λίγες ημέρες μετά το αιματοκύλισμα στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.

Είναι πλέον γεγονός ότι από τις περιοχές του Ιράκ και της Συρίας χιλιάδες μαχητές του Ισλαμικού Κράτους έχουν βρει καταφύγιο στις χώρες της Βαλκανικής και δρουν, πλέον, στην κυριολεξία, έξω από την πόρτα μας.

Φανατικοί μουσουλμάνοι βεβηλώνουν χριστιανικούς ναούς σε περιοχές του Κοσόβου, όπου οι ορθόδοξοι είναι μειονότητα, ενώ σύμφωνα με απόρρητη έκθεση του Συντονιστή της Αντιτρομοκρατικής Δράσης της ΕΕ,  Ζιλ ντε Κερσόβ, τουλάχιστον 1.500 τζιχαντιστές βρίσκονται στο βαλκανικό τόξο. 

H πρόεδρος του Σερβικού Κοινοβουλίου, Μάγια Γκοΐκοβιτς, τονίζει, με χαρακτηριστική αγωνία, ότι «κυρίως μιλάμε για τα μνημεία πολιτισμού, για τα νεκροταφεία, τις εκκλησίες και τα μοναστήρια - ορθόδοξα χριστιανικά, όπως είναι και ο πολιτισμός μας. Δεν έχω λόγια να σας περιγράψω σε τι άσχημη κατάσταση βρίσκονται αυτά τα μνημεία σήμερα. Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν προσπάθειες βεβήλωσης και καταστροφής αυτών των μνημείων με έναν καινούριο τρόπο, ο οποίος δείχνει ότι στο Κοσσυφοπέδιο υπάρχουν μαχητές του ISIS. Στις εκκλησίες και τα μοναστήρια μας εμφανίζονται graffiti του ISIS».   

Η πρόεδρος του Σερβικού Κοινοβουλίου μετά τις χθεσινές (Δευτέρα) δηλώσεις στο προεδρικό Μέγαρο, επισκέφθηκε το Βυζαντινό μουσείο, όπου αρνήθηκε να δώσει συνέχεια στο θέμα, προκειμένου να μην οξύνει τα πνεύματα στην χώρα της.

Περιοχές της Τουρκίας της Αλβανίας, της Αιγύπτου αλλά και στο  Κόσσοβο, που οι μυστικές υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν μπορούν να ελέγξουν, αποτελούν γόνιμο έδαφος για την δημιουργία θυλάκων των μαχητών του Iσλαμικού Κράτους που εγκατέλειψαν την εμπόλεμη ζώνη και τώρα διψούν για αίμα επί Βαλκανικού εδάφους. Με την μέθοδο του Δούρειου Ίππου, φτάνουν στις μουσουλμανικές περιοχές των Βαλκανίων.

Δεν είναι τυχαία η επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, στο Κόσσοβο που επισκέφθηκε με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελο Αποστολάκη, την ελληνική Δύναμη. 

Την ίδια στιγμή, ο διωγμός των Χριστιανών στην Αίγυπτο προκαλεί αίσθημα τρόμου, όπως θα ακούσετε να λέει στο βίντεο ο Πατριάρχης Αλεξάνδρειας, Θεόδωρος ο δεύτερος.

Στέλνοντας μήνυμα αγάπης σε όλους τους Έλληνες για την υποστήριξη που έδειξαν, ελπίζει οι άγιες μέρες του Πάσχα να βρουν με υγεία όλους τους χριστιανούς, με τις οικογένειές τους.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top