ΒΙΝΤΕΟ: Μεθυσμένος πιλότος τρομοκρατεί τους επιβάτες!

Απολύθηκε μετά τον σάλο

Ένας πιλότος από την Ινδονησία, ο οποίος με το ακαταλαβίστικο μήνυμα το οποίο εκφώνησε… τρεκλίζοντας, τρομοκράτησε στους επιβάτες πριν την απογείωση, απολύθηκε, όπως ανακοίνωσε η ινδονησιακή αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Citilink.

Η  θυγατρική της εθνικής ινδονησιακής αεροπορικής εταιρείας Garuda ανακοίνωσε πάντως ότι δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί  αν ο 32χρονος πιλότος Τεκάντ Πούρνα βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών, κατά το περιστατικό που σημειώθηκε την Τετάρτη.

Τα πλάνα από  τις κάμερες ασφαλείας   που αναρτήθηκαν στο YouTube δείχνουν τον Τεκάντ Πούρνα να μην είναι σε καλή κατάσταση την ώρα που περνά τους καθιερωμένους ελέγχους στο αεροδρόμιο της Σουραμπάγια, στο ανατολικό τμήμα του νησιού της Ιάβας.

Στο βίντεο, ο πιλότος εμφανίζεται έτοιμος να καταρρεύσει, καθώς επανειλημμένα του πέφτουν από τα χέρια τα πράγματά του και σπεύδουν να τον βοηθήσουν οι  αστυνομικοί που χειρίζονται τον σαρωτή ακτίνων Χ. Μάλιστα, ο 32χρονος έφθασε στο αεροδρόμιο   με καθυστέρηση για να αναλάβει το πηδάλιο της πτήσης με προορισμό την Τζακάρτα!  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top