Έκλεψε την παράσταση η Μισέλ Ομπάμα σε κωμική σειρά!

Στην οποία έκανε μια σύντομη εμφάνιση

Έκλεψε την παράσταση η Μισέλ Ομπάμα σε κωμική σειρά!
‘Εκλεψε την παράσταση η Μισέλ Ομπάμα σε κωμική σειρά που προβάλλεται στις ΗΠΑ και στην οποία έκανε μία σύντομη εμφάνιση!
Πρόκειται για την τηλεοπτική σειρά του NBC Parks and Recreation , στην οποία η «προεδρική εμφάνιση» (έστω και συζύγου του προέδρου) οδήγησε σε εκ��ίναξη της τηλεθέασης, καθώς περισσότεροι από 2,7 εκατομμύρια Αμερικανοί είδαν το συγκεκριμένο (και τελευταίο του έκτου κύκλου) επεισόδιο.
Σύμφωνα με το σενάριο, η πρώτη κυρία (η οποία απλώς έπαιξε τον ρόλο του… εαυτού της) συναντιέται τυχαία με την Leslie Knop, την πρωταγωνίστρια της σειράς την οποία υποδύεται η Amy Meredith Poehler, σε ένα συνέδριο στο Σαν Φρανσίσκο και την ενθαρρύνει να φύγει από την κωμόπολη της Ιντιάνα όπου ζει και να δεχτεί μια θέση στην Υπηρεσία Εθνικών Πάρκων του Σικάγο, τόπο καταγωγής του Αμερικανού προέδρου.
«Η αλλαγή για τον καθένα μας έρχεται σε μια καθορισμένη στιγμή»,δήλωσε η Μισέλ Ομπάμα η οποία ενσάρκωσε τον εαυτό της στο σίριαλ η οποία πρόσθεσε ότι «χρειαζόμαστε παθιασμένους ανθρώπους».
Η Μισέλ Ομπάμα θα εμφανισθεί και πάλι σε τηλεοπτική σειρά, στις 7 Μαΐου, οπότε θα παίξει και πάλι τον εαυτό της στη σειρά Drama του καναλιού ABC.
Λέτε στα 50 της να ξεκινήσει καριέρα ηθοποιού;
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top