«3096 Μέρες»: Η ζωή της Νατάσας Κάμπους που έγινε ταινία!-ΔΕΙΤΕ το τρέιλερ

Η αληθινή ιστορία της απαγωγής του κοριτσιού που ήταν φυλακισμένο για 8 χρόνια

​Είχε πραγματικά συγκλονίσει η ιστορία της τότε 10χρονης Νατάσας Κάμπους που το 1998 είχε απαχθεί από τον Βόλφγκανγκ Πρίκλοπιλ καθώς πήγαινε στο σχολείο της και ήταν φυλακισμένη για 8 ολόκληρα χρόνια!

Σήμερα είναι 25 ετών ελεύθερη πια και στις 28 Φεβρουαρίου βγήκε στους γερμανικούς και αυστριακούς κινηματογράφους η ταινία που στηρίζεται στην αληθινή ιστορία της απαγωγής της!

Η Νατάσα Κάμπους παρακολούθησε την πρεμιέρα της ταινίας στη Βιέννη. Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου που έγραψε η ίδια, όπου περιγράφει την απαγωγή και τον εγκλεισμό της.

Η ιστορία της

Ο απαγωγέας της την έκλεισε σε ένα δωμάτιο κάτω από το σπίτι του που βρισκόταν κοντά στη Βιέννη. Το 2006 η Κάμπους κατάφερε να αποδράσει και να δώσει τέλος στον εγκλεισμό της.

Πρωταγωνίστρια της ταινίας που υποδύεται την Κάμπους σε νεαρή ηλικία είναι η βρετανίδα ηθοποιός Αντόνια Κάμπελ Χιουζ, η οποία δήλωσε πως «Η ταινία δείχνει με εξαιρετικό τρόπο τη συμπεριφορά ανθρώπων.

Αυτό που θέλουμε να δείξουμε, με αυτή την ιστορία είναι η ψυχική δύναμη μερικών χαρακτήρων, η ικανότητά τους να επιβιώσουν σε δύσκολες καταστάσεις, αλλά επίσης τις γκρίζες ζώνες σε μια σχέση, που οι άνθρωποι δεν μπορούν απαραίτητα να κατανοήσουν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top