Δημήτρης Κοντομηνάς: Οι γυναίκες της ζωής του και η αδυναμία στην κόρη του

Ο γάμος στα 20, ο έρωτας με τη Σπυροπούλου και η τελευταία του σύντροφος

Σε ηλικία 83 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Κοντομηνάς, μετά από σκληρή μάχη που έδινε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. 

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς εκτός από ευφυής επιχειρηματίας ήταν και λάτρης του γυναικείου φύλου. Ο ίδιος είχε πει ότι όλες οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του ήταν σημαντικές για τον ίδιο, τονίζοντας ότι έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην άνοδο και την εξέλιξή του. 

Δημήτρης Κοντομηνάς: Ο πρώτος του γάμος στην ηλικία των 20 

Σε ηλικία μόλις 20 ετών γνωρίζει και ερωτεύεται την πρώτη του σύζυγο, Φρίντα, με την οποία απέκτησαν τη μονάκριβη κόρη τους, Μαρία. 

Φρίντα Κοντομηνά

Η Φρίντα Κοντομηνά

Μαζί πορεύτηκαν τα πρώτα βήματα του επιχειρηματία στον κόσμο των επιχειρήσεων, σημάδεψε ο ένας τη ζωή του άλλου και ακολούθησαν μια κοινή πορεία με αγάπη και σεβασμό. 

Ο δεύτερος γάμος με τη Μαίρη

Αρκετό καιρό μετά τον χωρισμό του από τη Φρίντα, ο Δημήτρης Κοντομηνάς ανέβηκε και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά. 
Στο πλευρό του αυτή τη φορά η Μαίρη, η γυναίκα που του είχε κλέψει την καρδιά, όμως ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ. 

Δημήτρης Κοντομηνάς: Ο τρίτος γάμος που τελικά δεν έγινε

Μετά το δεύτερο διαζύγιό του, ο Δημήτρης Κοντομηνάς αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας κι έτσι γνωρίστηκε με τη φυσιοθεραπεύτρια Πόλυ Ζησοπούλου, την οποία ερωτεύτηκε παράφορα. 

Κοντομηνάς Ζησοπούλου

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς με την Πόλυ Ζησοπούλου στη Μύκονο

Συγκατοίκησαν σε σύντομο χρονικό διάστημα, έμειναν μαζί για επτά ολόκληρα χρόνια, όμως το 2006 κι ενώ όλοι περίμεναν ότι θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας, τελικά αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. 

Η σχέση με τη Σίσσυ Παπαδήμα

Ο επιχειρηματίας δεν έμεινε για πολύ μόνος του. Το διάστημα που ανέλαβε τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha γνώρισε τη Σίσσυ Παπαδήμα και γοητεύτηκε από εκείνη. Ήταν τέτοια η αδυναμία που της είχε, που της αγόρασε καθαρόαιμα άλογα αγώνων, καθώς εκείνη λάτρευε την ιππασία, ενώ έγιναν μαζί κουμπάροι στον γάμο του Ανδρέα Μικρούτσικου με τη Δήμητρα Ρουμπέση. Χώρισαν μετά από τρία χρόνια. 

Σίσσυ Παπαδήμα

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε τρία χρόνια σχέση με τη Σίσσυ Παπαδήμα

Η γνωριμία του Δημήτρη Κοντομηνά με την Τζίνα Ξανθάκη

Στη συνέχεια στη ζωή του μπήκε η Τζίνα Ξανθάκη, μια εντυπωσιακή Κρητικιά που ασχολούνταν με το real estate. Και τότε αρκετοί ήταν εκείνοι που έλεγαν ότι το ζευγάρι θα παντρευτεί, αλλά διαψεύστηκαν, αφού αποφάσισαν να χωρίσουν. 

Τζίνα Ξανθάκη

Η Τζίνα Ξανθάκη

Δημήτρης Κοντομηνάς: Η πολυσυζητημένη σχέση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τον Οκτώβριο του 2012 η Ναταλία Γερμανού υποδέχθηκε στην ομάδα της εκπομπής της ένα εντυπωσιακό ξανθό κορίτσι, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία πήρε θέση της Ευαγγελίας Αραβανή, που βρέθηκε εκτός πλατό εν μία νυκτί.

Σπυροπούλου

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Δημήτρη Κοντομηνά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε σε θεατρική παράσταση το 2013. Ανάμεσα στο ζευγάρι είχε καθίσει η Ελένη Μενεγάκη, με την οποία ο επιχειρηματίας διατηρούσε άριστες σχέσεις. 

Μενεγάκη Σπυροπούλου

Η πρώτη κοινή εμφανιση Κοντομηνά - Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μεταπήδησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και στη συνέχεια στο τιμόνι της παρουσίασης.

Σπυροπούλου κοντομηνας

Η Κ. Σπυροπούλου με τον Δ. Κοντομηνά, τον Η. Ψινάκη και την Μ. Λάτση

Οι παπαράτσι απαθανατίζουν κοινές διακοπές της παρουσιάστριας με τον ισχυρό άνδρα του Alpha, ενώ μετά από δύο χρόνια χωρίζουν και μια άλλη γυναίκα μπαίνει στη ζωή του επιχειρηματία. 

Δημήτρης Κοντομηνάς: Η τελευταία του σύντροφος Λόρι Χόλκομπ

Τελευταία σύντροφός του ήταν η 60χρονη Ελληνοαμερικανίδα, με την οποία είχε σχέση για τρία χρόνια κι έναν επεισοδιακό χωρισμό. 

Κοντομηνάς Λόρι

Με την τελευταία σύντροφό του Λόρι Χόλκομπ

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε στην Αίγλη Ζαππείου και στη συνέχεια ακολούθησαν πολλές κοινές έξοδοι. 

Κοντομηνάς κόρη

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς με την κόρη του, Μαρία,  και τον Νίκο Κούρκουλο

Οι δυο τους είχαν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, όμως χώρισαν επεισοδιακά, ξεκινώντας μια απίστευτα ψυχοφθόρα δικαστική διαμάχη, την ώρα που τα προβλήματα υγείας του επιχειρηματία άρχισαν να γίνονται σοβαρά. 

Η αδυναμία στην κόρη του και η σχέση με την αδελφή του 

Μπορεί από τη ζωή του Δημήτρη Κοντομηνά να πέρασαν πολλές γυναίκες, όμως δύο ήταν αυτές που είχαν ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. Η μία ήταν η αδελφή του Κίττη, στην οποία είχε μεγάλη αδυναμία και η δεύτερη, η απόλυτη αγάπη του, η κόρη του Μαρία, η οποία του είχε χαρίσει δύο εγγονάκια. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top