Στην Αγγελική Πεπόνη ανήκει το κρανίο που βρέθηκε στην Πρέβεζα

Βγήκαν τα αποτελέσματα του DNA

Δείτε τι είπε φίλος της Αγγελικής Πεπόνη στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" 

Αυτό που όλοι φοβόντουσαν τελικά βγήκε αληθινό. Το κρανίο που βρέθηκε στη βιομηχανική περιοχή κοντά στον Μύτικα της Πρέβεζας, ανήκει στην 26χρονη Αγγελική Πεπόνη, η οποία είχε εξαφανιστεί στις 16 Ιουνίου 2010. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, από τις εργαστηριακές εξετάσεις που διενεργήθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας και από τη διασταύρωση του DNA προέκυψε ότι το κρανίο ανήκει στην Αγγελική. 

«Ο φίλος της Αγγελικής της φερόταν σαν να ήταν ζώο, την κακοποιούσε»

«Θεωρούμε ότι το κρανίο είναι της Αγγελικής» λένε συγγενείς της 26χρονης

Αυτό που αναμένεται τώρα είναι να ανοίξει και πάλι η υπόθεση της κοπέλας και να διερευνηθούν οι συνθήκες του θανάτου της. 

Η οικογένειά της, τα οχτώ αυτά χρόνια που δεν είχαν κανένα σημάδι για το τι είχε συμβεί στην Αγγελική, ανέβαινε τον δικό τους Γολγοθά. 

Κλείδωναν στο σπίτι την Αγγελική Πεπόνη για να τη γλιτώσουν από τον 59χρονο

Υπόθεση Αγγελικής Πεπόνη: Έρευνες μέσα στην τάφρο από άνδρες της ΕΜΑΚ

Η μητέρα της, η οποία είναι ένα ψυχολογικό ράκος, αυτό που ζητούσε όλον αυτόν τον καιρό ήταν να μάθει τι συνέβη στο παιδί της. Μετά την ανακάλυψη του κρανίου, τόσο εκείνη, όσο και τα αδέλφια της πίστευαν ότι ανήκε στην Αγγελική. 

«Θέλω να μάθω αν είναι η Αγγελική για να μπορέσω να τη βάλω μαζί με τον πατέρα της και να της ανάψω ένα κεράκι», είχε πει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Συμβατά με την υπόθεση της Αγγελικής Πεπόνη τα ευρήματα από το κρανίο

Πρέβεζα: Ανήκει το κρανίο στην εξαφανισμένη Αγγελική Πεπόνη;

Ο πρώην σύντροφός της, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος που την είδε ζωντανή επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατό της. 

Παρ’ όλ’ αυτά άνθρωποι που τους γνώριζαν και τους δύο, τονίζουν ότι η συμπεριφορά του απέναντί της ήταν βίαιη και πολλές φορές είχαν δει πάνω της τα σημάδια της κακοποίησης. Όπως είπε μάλιστα φίλος της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Αγγελική ήταν βαριά άρρωστη, οποιαδήποτε ναρκωτική ουσία έβρισκε μπροστά της θα την έπινε και είχε γίνει υποχείριο του συγκεκριμένου ανθρώπου, προκειμένου να εξασφαλίζει τη δόση της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top