Τιμητική βράβευση στον Χρήστο Πασαλάρη για τη στήριξη του στο έργο της «Ελπίδας»

Ο πρύτανης της δημοσιογραφίας δήλωσε πως θα βρίσκεται πάντα κοντά στα παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο

Τιμητική βράβευση στον Χρήστο Πασαλάρη για τη στήριξη του στο έργο της «Ελπίδας»

​Στα εβδομήντα πέντε χρόνια πορείας του στη δημοσιογραφία, δεν έχασε ούτε στιγμή το πάθος του για την είδηση. Αρθρογραφεί, διδάσκει, δωρίζει την πείρα του και στοχεύει πάντα στην ουσία. Τον Χρήστο Πασαλάρη, έναν από τους πιο σημαντικούς δημοσιογράφους, τίμησε ο Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο Ελπίδα και η πρόεδρος του, κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, για τη στήριξη του στο έργο του συλλόγου.

«Μέσα από την πένα σου έχουν περάσει οι κρισιμότερες στιγμές της νεότερης ιστορίας της Ελλάδας και μέ��α από το πρωτοποριακό σου πνεύμα η ελληνική δημοσιογραφία απέκτησε ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο» δήλωσε χαρακτηριστικά η κυρία Βαρδινογιάννη και απένειμε στον Χρήστο Πασαλάρη την τιμητική πλακέτα της «Ελπίδας».

«Η Μαριάννα είναι φίλη μου και την θεωρώ κορυφαία Ελληνίδα. Την ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε σήμερα και που στα 75 μου χρόνια δράσης θεωρώ τη σπουδαιότερη τιμή που έχω λάβει, γιατί συνδέεται με την ταπεινή προσφορά μου στα καρκινοπαθή παιδιά. Θεωρώ ότι μεγαλύτερη προσφορά δεν υπάρχει σήμερα από το να σώζεις ζωές και η Μαριάννα σώζει ζωές» είπε ο σπουδαίος δημοσιογράφος.

Ο Χρήστος Πασαλάρης, ο επονομαζόμενος και πρύτανης της δημοσιογραφίας, δείχνοντας τη βαθιά του ευαισθησία, δήλωσε πως θα βρίσκεται πάντα κοντά στα παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο, ενθαρρύνοντας το δύσκολο έργο και τους σκοπούς του συλλόγου «Ελπίδα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top