Μάριον Κόλα: Πνιγμένος στην κοκαϊνη ο αδίστακτος κακοποιός και δραπέτης των φυλακών Τρικάλων

"Η θα σας σκοτώσω ή θα με σκοτώσετε" έλεγε στους αστυνομικούς

Μάριον Κόλα: Πνιγμένος στην κοκαϊνη ο αδίστακτος κακοποιός και δραπέτης των φυλακών Τρικάλων

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον Αλβανό δραπέτη των φυλακών Τρικάλων, Μάριον Κόλα, ο οποίος από την απόδρασή του και μετά έχει δολοφονήσει δύο ανθρώπους, την 25χρονη Κατερίνα στα Ίσθμια και πριν λίγες μέρες τον 38χρονο αστυνομικό της Ασφάλειας Λιβαδειάς.

Οι φονικές... διαθέσεις του σκληρού κακοποιού είχαν φανεί από το 2010 όταν είχε συλληφθεί από αστυνομικούς στον Βύρωνα για ληστείες τραπεζών.

«Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που με πιάνετε. Την επόμενη φορά ή θα σας σκοτώσω ή θα με σκοτώσετε», φέρεται να είπε τότε στους αστυνομικούς.

Αστυνομικός που γνωρίζει καλά «τι εστί» Μάριον Κόλα και πως συμπεριφέρεται ανέφερε πως «δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για την ανθρώπινη ζωή. Είναι τρελαμένος από την κοκαΐνη και ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμος να οπλίσει και να πυροβολήσει στο ψαχνό».

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της σύλληψής του στο Βύρωνα, ο αστυνομικός που ακινητοποίησε τον Αλβανό δολοφόνο, τον άκουσε να φωνάζει στον συνεργό του που ήταν κρυμμένος σε έναν φούρνο: «Πέταξε τις χειροβομβίδες και σκότωσε τους όλους τους π.......ς», αδιαφορώντας για το γεγονός πως θα έχαναν τη ζωή τους αθώοι άνθρωποι αλλά και αυτός ο ίδιος.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που συντονίζουν τις έρευνες πιστεύουν ότι ο Μάριον Κόλα μαζί με τους δύο συνεργούς του –επίσης δραπέτες- και δύο συμπατριώτες του κακοποιού έχουν βρει καταφύγιο σε κάποιο δύσβατο σημείο του Παρνασσού γι΄αυτό και «χτενίζουν» την περιοχή για να εντοπίσουν τα ίχνη τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top