Πρέπει να δείτε αυτό το βίντεο με την τεχνολογία e-4ORCE της Nissan

Καλοκαιρινές αποδράσεις με την τεχνολογία e-4ORCE της Nissan

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η Nissan ανεβάζει την διάθεση με την πρωτοποριακή τεχνολογία e-4ORCE. Το e-4ORCE, σχεδιασμένο για να λειτουργεί αποκλειστικά με τα προηγμένα εξηλεκτρισμένα συστήματα κίνησης της Nissan, δίνει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να ζήσουν μια μοναδική και συναρπαστική καλοκαιρινή οδηγική εμπειρία χάρη στο καινοτόμο σύστημα τετρακίνησης. Κάθε στροφή πυροδοτεί μια αίσθηση περιπέτειας, καθώς το εξελιγμένο σύστημα e-4ORCE εξαλείφει απόλυτα όλες τις αδυναμίες που παρουσιάζουν άλλα συστήματα τετρακίνησης.

Με βελτιωμένη οδηγική συμπεριφορά και σταθερότητα, αυτή η τεχνολογία προσφέρει μεγαλύτερα και πιο άνετα ταξίδια για όλους. Με το e-4ORCE, το οποίο διατίθεται επί του παρόντος στα Nissan Ariya και X-Trail, το ταξίδι γίνεται αναπόσπαστο μέρος της εμπειρίας των καλοκαιρινών διακοπών.. Κατακτήστε αυτοκινητόδρομους, περιηγηθείτε σε ορεινά τοπία, εξερευνήστε γραφικά χωριά και απομακρυσμένες παραλίες με το dual motor και το σύστημα ελέγχου εξαιρετικά υψηλής ακρίβειας του e-4ORCE.

Δείτε το βίντεο όπου η Nissan παρουσιάζει το τελευταίο κεφάλαιο της καμπάνιας «e-4ORCE For All Seasons». Ετοιμαστείτε να ζήσετε  από τις μοναδικές δυνατότητες της τεχνολογίας e-4ORCE, αποκαλύπτοντας ένα ταξίδι που συνδυάζει απαράμιλλη άνεση και συναρπαστικό ενθουσιασμό, που προορίζεται να γίνει το αποκορύφωμα αυτού του καλοκαιριού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top