Ανακαλούνται προληπτικά Smart ForFour

Με πρόβλημα στα καθίσματα

Ανάκληση 174 Smart ForFour ημερομηνίας παραγωγής από 01/09/2014 έως 08/12/2015. εκτελεί η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε σε συνεργασία µε το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας .

Όπως διαπιστώθηκε σε ορισμένα οχήματα που διαθέτουν μονοκόμματη πλάτη καθίσματος υπάρχει πιθανότητα η εδραίωση της πλάτης να έχει κατασκευαστεί εκτός προδιαγραφών. Στην περίπτωση μιας μετωπικής σύγκρουσης όπου υπάρχουν βαριά αντικείμενα στο πορτμπαγκάζ, θα μπορούσε να ασκηθεί μεγάλο φορτίο στην πλάτη του πίσω καθίσματος και θα μπορούσε να ξεκολλήσει από το πλαίσιο του οχήματος η αγκίστρωση και να διπλώσει η πλάτη.

Στην περίπτωση αυτή, αντικείμενα θα μπορούσαν να εισχωρήσουν μέσα στο θάλαμο των επιβατών. Έτσι τα αντικείμενα, καθώς και η αναδίπλωση του πίσω καθίσματος, θα μπορούσαν να αυξήσουν τον κίνδυνο τραυματισμού των επιβατών. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το παραπάνω θέμα .

Οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων οχημάτων, θα ειδοποιηθούν με συστημένη επιστολή, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο επισκευαστή οχημάτων smart της Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. και να γίνει αντικατάσταση των άγκιστρων αριστερά και δεξιά, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε τη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών της Mercedes στο 800 11 76000.

Βαγγέλης Γκούμας

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top