Η νέα διεθνής στρατηγική marketing της Volvo

Σε ποια σημεία εστιάζει

Η νέα διεθνής στρατηγική marketing της Volvo
Η Volvo Cars ανακοίνωσε το “Volvo Way to Market”. Μια εντελώς νέα διεθνή στρατηγική marketing που θα της επιτρέψει την επικοινωνία, προώθηση και πώληση των μοντέλων της με τρόπους που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου.

Η νέα διεθνής στρατηγική, με την ονομασία Volvo Way to Market, εστιάζει σε τέσσερα διαφορετικά σημεία: εργαλεία marketing, ψηφιακή κυριαρχία, επίσημους διανομείς και υπηρεσίες μετά την πώληση. Μια σημαντική εξέλιξη που περιλαμβάνεται στη νέα στρατηγική Marketing είναι ότι σε ετήσια βάση η Volvo θα επικεντρώνεται πλέον σε τρεις μεγάλες διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτου, μία στην Ευρώπη, μία στις Η.Π.Α. και μία στην Ασία.

Επιπρόσθετα, θα διοργανώνει μία ετήσια δική της εκδήλωση, για την επικοινωνία του brand και των προϊόντων της. Στο επίκεντρο της στρατηγικής της θα βρεθούν τόσο οι διαδικτυακές πωλήσεις και το online marketing, όσο και η ακόμα πιο premium εμπειρία που θα βιώνει ο υποψήφιος πελάτης ή κάτοχος στο δίκτυο επίσημων διανομέων και από τις υπηρεσίες μετά την πώληση. Προκειμένου να υλοποιήσει της νέα στρατηγική, η Volvo αυξάνει το προϋπολογισμό της για το marketing.

Βαγγέλης Γκούμας


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top