Aνακοίνωση κατά του Ρονάλτο έβγαλαν οι δημοσιογράφοι της Πορτογαλίας

Η αντίδραση του Ρονάλντο στην ανακοίνωση εναντίον του

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να έκανε Παγκόσμιο ρεκόρ στο παιχνίδι της Πορτογαλίας με το Λιχτενστάιν και να έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έφτασε αυτόν τον αριθμό,  κάποιοι ωστόσο τον έχουν «στην μπούκα» λόγω της συμπεριφοράς του.

O Κριστιάνο Ρονάλντο σάρωσε στο παιχνίδι της Πορτογαλίας με το Λιχτενστάιν 

Χαμός με τα βαμμένα μαύρα νύχια του Ρονάλντο

Στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024, πριν τον μεγάλο αγώνα ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής είχε αποκλείσει από την κοινή συνέντευξη τύπου που είχε δώσει την Correio da Manha TV.

 Στις 15 Ιουνίου 2021 ο Ρονάλντο είχε ξαναγράψει ιστορία σκοράροντας δύο γκολ στη νίκη της Πορτογαλίας με 3–0.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έστειλε τεράστια βοήθεια σε Τουρκία και Συρία!

Έτσι μετά τον θρίαμβο που σημείωσε σκοράροντας για 20η σερί χρονιά, η Ένωση Αθλητικών Συντακτών της Πορτογαλίας, όχι μόνο δεν τον αποθέωσε αλλά αντίθετα εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία έθιγε την κακή του συμπεριφορά.

«Ενημερωθήκαμε πως ο ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο ειδοποίησε μέσω της ομοσπονδίας πως δεν θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων του συγκεκριμένου Μέσου.

Ο Ρονάλντο έγραψε ιστορία με παγκόσμιο ρεκόρ συμμετοχών σε εθνική ομάδα

Η Ένωση Αθλητικών Συντακτών της Πορτογαλίας γνωρίζοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συνέβη, θεωρεί αυτή τη συμπεριφορά λανθασμένη και ανούσια.

Μια συνέντευξη Τύπου πρέπει να είναι ανοιχτή σε όλους τους δημοσιογράφους και πρέπει να έχουν όλη τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις. Η εθνική Πορτογαλίας δεν είναι εξαίρεση αλλά και επειδή μιλάμε για μια νέα εποχή στην ομάδα μας, θα ήταν καλό να κάνουμε μια νέα αρχή.

Θα πρέπει οι δύο πλευρές να βρουν μια λύση, ώστε να αφήσουμε πίσω μας αυτή την άσχημη κατάσταση. Η Ένωση Συντακτών είναι διαθέσιμη για να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος πάντως δεν έδειξε να πτοείται καθώς έγραψε στο twitter του πως είναι πολύ χαρούμενος για τη νίκη του.

 

 

«Τόσο όμορφο συναίσθημα να παίζω ξανά και να σκοράρω για την εθνική ομάδα σε ένα ξεχωριστό για μένα στάδιο. Είμαι περήφανος που είμαι ο διεθνής παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία» ανέφερε χαρακτηριστικά.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top