Μεντί: «Οι γιατροί μου έλεγαν ότι δε θα παίξω ξανά ποδόσφαιρο»

«Πέρασα επτά χρόνια στην Παρί» ανέφερε ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης

Φερλάν Μεντί

Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Φερλάν Μεντί, είναι ένα παράδειγμα ανθρώπου προς μίμηση, γιατί δεν το έβαλε κάτω, παρά τις δυσκολίες και πραγματοποίησε το όνειρό του, να γίνει ποδοσφαιριστής.

Απίστευτη γκάφα: «Έσβησαν» άλμα για χρυσό μετάλλιο στο πρωτάθλημα στίβου

«Είναι μια υπέροχη ιστορία. Πέρασα μια δύσκολη στιγμή, αλλά κατάφερα να βγω από αυτήν.  Πέρασα επτά χρόνια στην Παρί. Ξεκίνησα στα Under-11s αλλά τραυματίστηκα λίγο πριν μπω στην ακαδημία. Είχα αρθρίτιδα στο γοφό μου και είχα μία λοίμωξη. Οπότε χρειαζόμουν χειρουργική επέμβαση και ήμουν στο νοσοκομείο να αναρρώσω για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πέρασα δύο ή τρεις μήνες σε γύψο. Μετά την επέμβαση ο γιατρός ήρθε να με δει και είπε ότι δεν θα παίξω ξανά ποδόσφαιρο. Είπε ακόμη και ότι ίσως χρειαζόταν να ακρωτηριάσω το πόδι μου. Ήμουν σε αναπηρική καρέκλα για αρκετό καιρό, μετά σε δεκανίκια και μετά από αυτό έπρεπε να μάθω να περπατάω ξανά», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Νόμιζα ότι θα μπορούσα να περπατήσω αμέσως.

Προσπάθησα, σηκώθηκα από την αναπηρική καρέκλα αλλά έπεσα αμέσως. Δεν έμεινε ενέργεια στα πόδια μου γιατί δεν είχα περπατήσει τόσο πολύ και τα πόδια μου είχαν ξεχάσει να κινούνται. Παρ ‘όλα αυτά, πάντα πίστευα ότι το ποδόσφαιρο δεν τελείωσε για μένα και είπα σε όλους ότι επρόκειτο να επιστρέψω στο παιχνίδι. Οι περισσότεροι πίστευαν ότι ήταν αδύνατο, αλλά έμαθα να περπατώ ξανά και έπαιξα με πόνο στο γοφό μου για περίπου ενάμιση χρόνο. Ήμουν ο καλύτερος αριστερός για δύο χρόνια. Έτσι, για να είμαι ειλικρινής, τα πράγματα πήγαν καλά για μένα».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top